Luka Dončičs nāk klajā ar jauniem komentāriem par attiecībām ar Porziņģi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" līderis Luka Dončičš pirms gaidāmās sezonas nāca klajā ar komentāriem par latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi.

Aizvadītās sezonas gaitā ārzemju medijos vairākkārt izskanēja informācija par Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča ne pārāk labajām savstarpējām attiecībām.

Galvenokārt uzsvars gan tika likts tieši uz Porziņģi un viņa "skaudību" pret gados jaunāko slovēņu superzvaigzni.

Dončičs un Porziņģis savstarpējās attiecības lielākoties komentēja ļoti izvairīgi vai to nedarīja vispār. Tagad gan slovēņu basketbolists pauda pārliecību, ka viņa un Porziņģa attiecības ir labā stāvoklī.

"Manuprāt šeit vairāk ir runa par to, ko mediji mums nodarīja. Nevis mēs paši. Mediji mūsu attiecības redzēja tādā gaismā. Es nezinu [kapēc]. Mums viss ir kārtībā," norādīja Dončičs.

Pirms šīs sezonas daudzi "Mavericks" nometnes pārstāvji ir slavējuši latviešu basketbolistu, norādot, ka viņam priekšā ir lielisks gads.

Arī Dončičs uzsvēra, ka uzlabojumi ir manāmi: "Viņš šobrīd ir daudz labākā situācijā. It sevišķi, skatoties no psiholoģiskā aspekta. Domāju, ka to var redzēt arī laukumā. Visi redz, ka viņš spēlē daudz labāk."

Jauno NBA sezonu "Mavericks" sāks 22. oktobra naktī, viesojoties pie Atlantas "Hawks" basketbolistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu