Sestdienas horoskops: 13. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 13. novembrim.

AUNS

Strādāt diez ko negribas un tāpēc arī darbi buksē. Atliec uz nākamo nedēļu. Laba diena draudzīgām sarunām un sirsnīgiem mīlestības apliecinājumiem.

VĒRSIS

Var rasties situācijas, kas dara nervozu: kāds nav perfekti darbu paveicis, kāds slinkojis. Vērsim patīk kārtība, tāpēc steigsi labot citu kļūdas. Un – paspīdēsi ar zināšanām.

DVĪŅI

Tas nekas, ka nedēļas nogale - jāatrota piedurknes un jāķeras pie darba. Apgūsti vēl nezināmas jomas, meklē domubiedrus un iesisties jaunos projektos, rezultāti nei

VĒZIS

Darbā jābūt precīzam, jo pastāv riski pieļaut kļūmes. Visu pārbaudi un pievērs uzmanību detaļām. Neskaidrās situācijas ar kolēģiem vai priekšniecību atklāti izrunā.

LAUVA

Galva pilna ar jaunām, radošām idejām. Turklāt ir arī īstais brīdis apgūt kaut ko jaunu. Piesakies attālinātajos kursos vai uzklausi citu pieredzi. Jebkura jauna informācija noderēs.

JAUNAVA

Darbā nestrīdies ar priekšniecību. Ja kaut kas nav pa prātam, labāk paturi to pie sevis. Jaukus brīžus dāvās tikšanās ar mīļoto cilvēku, un romantiskas noskaņas sildīs sirdi.

SVARI

Ja darbā kādas pārmaiņas, skaties, kādu labumu no situācijas vari iegūt. Kopumā uz lietām raudzīsies ar pozitīvu skatienu, veiksies biznesa sarunas un izdevīgu kontaktu veidošana.

SKORPIONS

Seko līdzi naudas plūsmai - vai atalgojums ir adekvāts. Lietišķie kontakti vainagosies ar izdevīgiem līgumiem. Darbu dunā neatstāj novārtā attiecību jomu. Izdomā ko iedvesmojošu.

STRĒLNIEKS

Var rasties noderīgas idejas, ko un kā dzīvē mainīt uz labo pusi. Turklāt būsi labs padomdevējs, un arī citi cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī. Vakarā sirdī romantiskas vēsmas.

MEŽĀZIS

Piemērots brīdis privātā biznesa attīstībai un profesionālai izaugsmei. Kārtojot lietišķos jautājumus, sagatavojies rūpīgi un neko neatstāj nejaušību ziņā.

ŪDENSVĪRS

Diezgan sekmīgi veidosi kontaktus un iegūsi jaunus paziņas. Tavs šarms un pievilcība atstās pozitīvu iespaidu. Kāda iepazīšanās var pāraugt ilgstošās un stabilās attiecībās.

ZIVIS

Naudas lietās kalkulēsi un rēķināsi, kā sadalīt savu budžetu. Labi, ja kaut kas iekrāts. Svarīga nozīme sirdslietām – ieklausies mīļotajā cilvēkā un izturies ar izpratni.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu