VIDEO Rīgā mazdārziņu teritorijā ugunsgrēkā mirst jauns vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vēlā vakarā Šķirotavas apkaimē, Rīgā dega vasarnīcas, un tā rezultātā izdzisa arī kāda cilvēka dzīvība, vēsta "Degpunktā".

Mazdārziņu teritorijā slejas vairākas vasarnīcas. Daļu būvju jau stāv tukšas, dažās joprojām kāds dzīvo. Vienā no tām brīvdienās visai traģiskos apstākļos izdzisa kāda gados jauna vīrieša dzīvība.

Cilvēki, kas labi pazina bojāgājušo, stāsta, ka nelaime atnāca negaidīti un saimniekam diez vai varēja līdzēt, vai tieši otrādi, kāds parūpējās par to, lai īpašums aizdegtos.

"Man līdz kādiem astoņiem jeb deviņiem vakarā ilgstoši un intensīvi rēja suns, tieši šajā virzienā.

Pēcāk, pus vienpadsmitos, aizdegās šī būda. Tas notika vakarā. Varbūt suns rēja, jo te kāds trokšņoja. Varbūt te kāds bija. Varbūt viņu kāds piekāva un pēc tam aizdedzināja?" stāsta vietējais iedzīvotājs.

Kaimiņa spekulācijas par iespējamo paveikto noziegumu apšauba kāda cita vietējā iedzīvotāja, apgalvojot, ka iemesls bija visai vienkāršs – neuzmanība. Viņa uzskata, ka bojāgājušais aizmiga pie iedegtas sveces, no kuras liesmas kaut kas aizdegās, izceļoties ugunsgrēkam. Sieviete uzsver, ka nelaiķis nedzēra, nepīpēja un esot mājoklī gaidījis sievu.

Glābēji ar desmit kvadrātmetru plašo ugunsgrēku tika galā nepilnu divu stundu laikā. Versijai par neuzmanīgu apiešanos ar uguni daļēji piekrīt arī glābšanas dienestā.

Notikušā izmeklēšana joprojām notiek, oficiāla slēdziena par ugunsgrēka iemesliem nav.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu