Meitas mēģinājums apskaut Ronaldu 11 gadus vecas meitenītes tēvam varēja izmaksāt milzu summu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

11 gadus vecās Adisonas Velanas izskriešana laukumā, lai apskautu Portugāles futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu, viņas ģimenei varēja izmaksāt prāvu summu, tomēr šajā reizē naudas sodi piespriesti netikšot, vēsta "Insider".

Aizvadītajā nedēļā pēc Pasaules kausa kvalifikācijas mača, kurā Portugāle nospēlēja neizšķirti pret Īrijas valstsvienību, laukumā izskrēja maza meitenīte vārdā Adisona Velana, kura vēlējās apskaut savu elku Krištianu Ronaldu.

Apsargi sākotnēji mēģināja meitenīti aizgādāt prom no laukuma, bet Ronaldu iebilda un apskāva Adisonu, uzdāvinot viņai savu spēles kreklu.

"Izskrienot laukumā, es kliedzu Ronaldu vārdu. Viņš pagriezās un teica apsargam, lai mani liek mierā. Es biju šokā un sāku raudāt, kad viņš pie manis pienāca. Tajā brīdī paprasīju viņa kreklu. Viņš pārvaicāja, vai ar mani viss ir kārtībā. Brīdī, kad Ronaldu man pasniedza kreklu, nodomāju: "Mans sapnis ir piepildījies." Visticamāk, šī bija pēdējā reize, kad Ronaldu aizvadīja maču Īrijā," sacījusi Adisona.

Šis, protams, bija skaists mirklis, tomēr Adisonas ģimenei šāda meitenītes pašdarbība varēja izmaksāt vairākus tūkstošus. Sākotnēji Adisonai tika piespriests 3000 eiro liels naudas sods.

"Par izskriešanu laukumā saņēmu naudas sodu. Mans tēvs to samaksās," sākotnēji izteicās Adisona.

Ņemot vērā, ka mačs norisinājās Īrijā, konkrēto sodu varēja piespriest Īrijas Futbola federācija (IFF). Tomēr sarunā ar ESPN IFF pārstāvji norādīja, ka meitenītei iepriekš minētais sods netikšot piespriests.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu