VIDEO Vejmelka tiek galā ar gandrīz 50 metieniem un aizvada NHL karjeras pirmo "sauso" spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karels Vejmelka
Karels Vejmelka Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Arizonas "Coyotes" vārtu vīrs Kerels Vejmelka otrdien, 30. novembrī palīdzēja savai komandai izcīnīt "sauso" uzvaru.

Arizonas "Coyotes" ar 1:0 (0:0,1:0, 0:0) viesos pieveca Vinipegas "Jets" komandu.

25 gadus vecajam čehu vārtsargam šī bija 14.spēle NHL, tikai otrā uzvara un pirmā "sausā" spēle.

"Šī man ir īpaša spēle, " prieku pēc uzvaras neslēpa Vejmelka. "Nevarēju iedomāties tādu startu [NHL]. Tas ir tas, par ko allaž biju sapņojis. Vienkārši nereāli."

"Mēs katru minūti nospēlējām teicami, kā komanda, " par spēli norādīja bijušais Čehijas kluba Brno "Kometa" vārtsargs. "Partneri paveica lielisku darbu, aizsargi bloķēja daudz metienus un tā bija liela uzvaras sastāvdaļa."

Vienīgos vārtus mačā guva Francijas izlases uzbrucējs Antuāns Rusels, kam asistēja Luī Ēriksons un Iļja Ļubuškins.

Pēdējās 11 spēlēs "Coyotes" šī bija tikai otrā uzvara un vienība ar 12 punktiem 22 spēlēs ir pēdējā Rietumu konferencē.

Vēl vienā NHL mačā pirmdien Vankūveras "Canuks" spēja pārtraukt četru zaudējumu sēriju un viesos ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēt Monreālas "Canadiens" hokejistus. Vārtus uzvarētāju rindās guva Eliass Petešons un Konors Garlends, bet mājinieku sastāvā precīzi meta Raiens Fēlings.

Jau ziņots, ka zaudējumus pirmdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēju Zemgus Girgensona un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas.

Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 4:7 (0:3, 2:2, 2:2) atzina jaunpienācējas Sietlas "Kraken" pārākumu, bet Bļugera vienība Pitsburgas "Penguins" pirmdien ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:2) tikai pēcspēles metienu sērijā piekāpās Rietumu konferences līdervienībai Kalgari "Flames".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu