VIDEO Porziņģis pēc savainojuma atgriežas ar rezultatīvu "double-double"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Ar "double-double" aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā atzīmējās latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 139:107 (41:23, 26:23, 35:29, 37:32) sagrāva Ņuorleānas "Pelicans".

Porziņģis, kurš iepriekšējā mačā guva potītes savainojumu, laukumā atgriezās jau šajā spēlē, uz parketa pavadot 27 minūtes un 47 sekundes. Sev atvēlētajā laikā Porziņģis atzīmējās ar 20 punktiem, 10 atlēkušajām bumbām, diviem bloķētiem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm. Spēli liepājnieks noslēdza ar lietderību +17.

Rezultatīvākais "Mavericks" rindās ar 28 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm bija Luka Dončičs. Tiesa, slovēņa kontā šajā mačā arī astoņas kļūdas. No rezervistu soliņa 17 un 16 punktus pievienoja attiecīgi Džeilens Bransons un Tims Hardevejs jaunākais.

Zaudētāju sastāvā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Brendons Ingrems. Vēl 13 punktus pievienoja Devonte Greiems.

"Mavericks" ar 11 panākumiem 20 spēlēs šobrīd ieņem 4. vietu Rietumu konferencē. Rietumu tabulā situācija ir ļoti līdzīga, jo dalasiešus no 10. vietas šķir vien pusotra uzvara. Savukŗt "Pelicans", joprojām spēlējot bez Zaiona Viljamsona, aizvada ļoti neveiksmīgu sezonu - sešas uzvaras 24 mačos.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 3.30 atkārtoti tiekoties ar Ņuorleānas "Pelicans".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu