VIDEO Rīgā kāds auto ietriecas mājas žogā, un tā vadītājs aizmūk no notikuma vietas. Policiju sagaida "jautrie" līdzbraucēji (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apsnidzis žogs.
Apsnidzis žogs. Foto: Zane Bitere/LETA

Ar iereibušiem pasažieriem kāds auto vadītājs 13. decembrī devās izbraucienā pa Ezermalas ielu, Rīgā. Tomēr tas beidzās, iebraucot kādā mājas žogā. Kamēr vadītāja draugi uzkavējās, lai sagaidītu policiju, transportlīdzekļa vadītājs aizbēga no notikuma vietas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Mežaparkā, netālu no Valsts policijas koledžas, kādas Ezermalas ielas privātmājas žogā ap plkst. 14 ietriecās balts "Mercedes-Benz". Pēc avārijas no salona izkāpa trīs manāmi iereibuši vīrieši. Draugi nebūt neizskatījās pārsteigti vai nomākti, un notiekošo uztvēra visai vieglprātīgi. Izgāztā žoga īpašnieks gan nešķita pārāk priecīgs.

"Šeit nekavējoties ir jāuzstāda drošības borts. Vajadzētu vismaz pusmetra augstumā. Obligāti, katru dienu, jo ieeja sētā ir ļoti šaura.

Te pārvietojas bērni, ierakstiet šo un atkārtojiet. Katru gadu šeit ieskrien kāda automašīna. Tas notiek tāpēc, ka te vienmēr ir slidens," stāsta cietušā žoga īpašnieks.

Izrādās, vīrieši dzīvo turpat netālu, vienā no daudzdzīvokļu mājām, un, pēc kaimiņu teiktā, lietojuši alkoholu jau trešo dienu pēc kārtas. Vieglās automašīnas vadītājs bija paspējis aizmukt, pirms ieradās policija, tāpēc būs teju neiespējami noskaidrot, vai viņš sēdās pie stūres un izraisīja avāriju alkohola reibumā.

Pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, automašīnas vadītājs neatradās notikuma vietā, taču transportlīdzeklī bija vairāki pasažieri. Negadījumā nav cietušu personu un Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Uzjautrinātā kompānija, atbildējusi uz policistu jautājumiem, netraucēti devās uz māju pusi, pa ceļam uz ietves nokārtojot dabiskās vajadzības un pamājot uz atvadām. Vadītāja meklējumi turpinās.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu