Visam reiz pienāk gals. Četras Zodiaka zīmes - vissliktākie bijušie partneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nick Fewings/ Unsplash

Šķiršanās sāpes katram liek reaģēt citādāk - kāds ir apmulsis un nezina, ko darīt, cits izkliedz savas sāpes Visumā, taču vēl kāds tās ignorēs un vienaldzīgi turpinās ikdienas gaitas. Uzzini, kuras horoskopa zīmes ir vissliktākie bijušie partneri un kā šķiršanās gadījumā viņi reaģē. 

Vērsis

Vērši ir ļoti mierīgi un piezemēti, taču tas ātri var mainīties. Vērsis var kļūt agresīvs, ja tiek nevajadzīgi nokaitināts. Šķiršanās brīdī Vērsis sākotnēji saglabās pārsteidzošu mieru - varētu šķist, ka notiekošais viņu neietekmē.  Tas, ka viņi čemodāna kārtošanas laikā neraud un neklausās skumju mūziku, nenozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji nepārdzīvo. 

Vērsis ir ļoti neparedzams. Pēc šķiršanās viņš būs ļoti nomākts, tādēļ ierasti racionālais un atklātais saziņas stils kļūs neparedzams un haotisks. Nedēļu pēc šķiršanās jūs varētu satikties kafejnīcā, lai izlīgtu mieru un kļūtu par draugiem, taču nākamajā dienā no Vērša saņemsi vienaldzīgu paziņojumu par kopīga drauga dzimšanas dienas ballīti.

Šī iemesla dēļ kādu laiku būsi ierauts Vērša neparedzamo emociju vētrā, taču šī zīme pēc kāda laika atradīs izeju no sāpēm un kļūs emocionāli stabila. 

Lauva

Lauvām piemīt neizskaidrojams šarms. Komunikācijā ar citiem Lauvas izstaro pozitīvu enerģiju, taču, kad ir pienācis laiks pārtraukt attiecības, šīs zīmes pārstāvji dusmās ārdīsies. 

Šķiršanās laikā Lauvas var reaģēt dažādos veidos, piemēram, pa telefonu skaļi šņukstot bijušā mammai vai slepus aiziet pusdienās ar viņa draugiem. Tie ir veidi, kā Lauva panāk citu cilvēku atbalstu un lojalitāti pirms bijušais partneris paspējis rīkoties. Lauva bieži manipulē, lai šķiršanās laikā iegūtu pēc iespējas vairāk cilvēku atbalstu.

Jaunava

Gudrā un iejūtīgā Jaunava vienmēr precīzi zina, ko teikt savai otrajai pusītei, lai tā justos labi. Tieši tāpat Jaunava lieliski zina, kā bijušo nokaitināt vai saniknot. Cilvēku analīzes prasme ir Jaunavas dāvana un lāsts reizē. Viņas precīzi prot nolasīt katru rakstura un uzvedības niansi. 

Situācijas kontrolēšana ir vienīgais veids, kā Jaunava šķiršanās brīdī pārvar savas emocijas. Šī zīme uzņemsies vadību saimniecības priekšmetu sadalē, kā arī izlems, kuras kafejnīcas un bārus bijušais nedrīkst apmeklēt, lai kādreizējie mīlnieki nejauši nesatiktos.

Jaunava kādu laiku turēs ļaunu prātu, taču visticamāk šī zīme būs pirmais cilvēks, kurš dzimšanas dienā nosūtīs apsveikumu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ļoti neatkarīgs un pašpietiekams. Attiecību laikā šīs īpašības partneris apbrīno. Kad attiecības beidzas, Ūdensvīrs mēģina emocionāli un fiziski bijušo izslēgt no savas dzīves. 

Šķiršanās brīdī Ūdensvīrs sāks izturēties pārsteidzoši vienaldzīgi, kas otrajai pusītei sērās liks justies vēl skumjākai un vientuļākai. Visticamāk Ūdensvīrs pārstās sekot savam bijušajam sociālajos tīklos, viņš koncentrēsies uz savām vēlmēm un vajadzībām, lai atgūtu dzīvesprieku.

Lai gan šī zīme negribēs pārrunāt šķiršanās iemeslus, taču labā ziņa ir tā, ka visticamāk varēsi savā īpašumā iegūt vairākas Ūdensvīra lietas, kuras šī zīme nevēlēsies paturēt, jo tās atgādinās par šķiršanos.  

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu