VIDEO Dāvis Bertāns laukumā atgriežas ar rezultatīvu sniegumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Otrdien, 4. decembrī, uzvaru izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 124:121 (38:25, 18:39, 28:26, 40:31) pārspēja Šarlotas "Hornets".

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 20 minūtes un 38 sekundes, izceļoties ar 14 gūtajiem punktiem (0/1 2p., 4/7 3p., 0/0 1p.), četrām atlēkušajām bumbām un vienu rezultatīvu piespēli.

"Wizards" ar Bertānu laukumā guva par 12 punktiem vairāk nekā zaudēja, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs starp Vašingtonas komandas spēlētājiem.

Latviešu basketbolists ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ izlaida divas iepriekšējās NBA spēles pēc kārtas.

Rezultatīvākais "Wizards" rindās šajā spēlē ar 36 punktiem bija šīs starpsezonas jaunieguvums Kails Kūzma, kurš savai punktu ražai pievienoja arī 14 bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles. Daudzpusīgs sniegums arī komandas līderim Bredlijam Bīlam - 35 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Pretinieku komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem šajā spēlē bija veterāns Gordons Heivords, bet 25 punkti Terija Rozjē kontā.

"Wizards" šobrīd ar 19 uzvarām 37 spēlēs Austrumu konferences tabulā ieņem 7. vietu, bet "Hornets" ar bilanci 19-19 atrodas uzreiz aiz Vašingtonas vienības.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Hjūstonas "Rockets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu