29 gadu vecumā traģiski dzīvību zaudējis olimpisko spēļu medaļnieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deons Landore
Deons Landore Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien, 10. janvārī, traģiskā negadījumā dzīvību zaudējis olimpiskais medaļnieks no Trinidadas un Tobago Deons Lendore, ziņo "Yahoo Sports".

29 gadus vecais vidējo distanču skrējējs mira ASV, Teksas štatā, kur viņš ikdienā trenējas. Viņš dzīvību zaudēja nelaimīgā autokatastrofā.

Tiek ziņots, ka olimpiskais medaļnieks brauca uz lielceļa, kad viņš uz brīdi iebrauca pretējā joslā, aizskarot pretimbraucošo mašīnu. Tā rezultātā viņš zaudējis kontroli pār savu spēkratu un vēlreiz atgriezās pretējā joslā, frontāli ietriecoties pretimbraucošajā auto.

Mediķi vēstīja, ka Lendore mira notikuma vietā. 65 gadus vecā sieviete, kura vadīja otro pretimbraucošo auto, tika nogādāta slimnīcā ar smagām traumām. Pirmā spēkrata vadītājs notikušajā necieta.

"Vārdi nespēj aprakstīt mūsu skumjas par priekšlaicīgo un sāpīgo trīskārtējā olimpieša un olimpiskā medaļnieka Deona Lendores nāvi. Viņš mūs visus iedvesmoja gan sportā, gan ārpus tā," paziņojumā rakstīja Trinidadas un Tobago Olimpiskā komiteja.

Lendore bronzas godalgu izcīnīja 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs, pārstāvot Trinidadas un Tobago komandu 4x400 metru stafetē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu