WTA ranga 3. rakete Mugurusa zaudējumu piedzīvo jau "Australian Open" otrajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Garvinje Mugurusa
Garvinje Mugurusa Foto: EPA/Scanpix

Ceturtdien, 20. janvārī, no "Australian Open" turnīra jau otrajā kārtā izstājās sieviešu tenisa trešā rakete Garvinje Mugurusa.

Spānijas tenisiste ar rezultātu 3-6, 3-6 atzina francūzietes Alizē Kornē (WTA 61.) pārākumu.

2020.gada fināliste Mugurusa bija viena no favorītēm pēc iepriekšējās sezonas, kurā viņa uzvarēja turnīros Čikāga un Dubaijā, kā arī noslēgumā "WTA Finals". Tomēr pēc komfortablas uzvaras pirmajā kārtā divkārtējā "Grand Slam" čempione nākamo spēli zaudēja pārliecinoši.

"Sezonas sākums manai komandai bijis ļoti nervozs, jo pirms ierašanās šeit visi inficējās ar Covid-19. Bija grūti sagatavoties un nejutos savā labākajā formā," zaudējuma iemeslus skaidroja Mugurusa, kura pieļāva 33 nepiespiestās kļūdas.

Otrajā kārtā apstājās arī WTA ranga septītajā pozīcijā esošā igauniete Anete Kontaveita, Baltijas pirmajai raketei ar 2-6, 4-6 piekāpjoties dānietei Klārai Tausonei (WTA 39.). Turpretī Igaunijas otrā rakete Kaija Kanepi (WTA 115.) svinēja uzvaru, ar 6-2, 7-6 (7:3) pieveicot čehieti Mariju Bouzkovu (WTA 86.).

Vieglu uzvaru svinēja ranga devītās vietas īpašniece, poliete Iga Švjonteka, kura ar 6-2, 6-2 bija pārāka pār zviedrieti Rebeku Petešoni (WTA 82.), kamēr trīs seti bija nepieciešami planētas otrajai raketei Arinai Sabaļenkai no Baltkrievijas, kura ar 1-6, 6-4, 6-2 uzveica ķīnieti Vanu Sjiņju (WTA 100.).

Tikmēr 2011.gada "US Open" čempione Samanta Stosura (WTA 487.) savā karjeras pēdējā spēlē ar 2-6, 2-6 piekāpās krievietei Anastasijai Pavļučenkovai (WTA 11.).

Austrālijas atklātais čempionāts norisināsies līdz 30.janvārim

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu