Punnenovam zaudējums Šveices hokeja augstākās līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē atvairīja 20 no 24 pretinieku metieniem, taču nespēja glābt savu komandu no kārtējā zaudējuma.

Punnenova pārstāvētā Langnavas "Tigers" mājas spēlē ar rezultātu 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) piekāpās "Ambri-Piotta" komandai, piedzīvojot desmito zaudējumu pēc kārtas.

Latvijas vārtsargs apturēja 83,3% pretinieku metienus.

No "Tigers" rindās spēlējošajiem latviešiem mačā piedalījās arī uzbrucējs Oskars Lapinskis, kurš laukumā bija 11 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā bloķēja vienu pretinieku metienu un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē Ronalda Ķēniņa "Lausanne" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (2:2, 0:1, 2:0) pārspēja "Davos".

Ķēniņš uz ledus bija 15 minūtes un deviņas sekundes, no kurām minūti un sešas sekundes spēlēja vairākumā, bet 39 sekundes - mazākumā. Viņš arī divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Denisa Smirnova Ženēvas "Servette" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Rapersvīles-Jonas "Lakers".

Smirnovs laukumā bija 14 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, uzvarēja divos no četriem iemetieniem un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turnīra tabulā "Lausanne" ar izcīnītiem 56 punktiem 37 spēlēs ierindojas septītajā vietā, par vienu vietu zemāk ir "Servette" ar 59 punktiem 39 mačos, bet desmitajā pozīcijā atrodas Kaspara Daugaviņa "Bern", kas 38 spēlēs tikusi pie 46 punktiem. "Tigers" ar 32 punktiem 40 spēlēs ieņem 12.vietu 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu