Deina Vaits iet "uz visu" banku: UFC gatavojas sūdzēt tiesā vienu no organizācijas lielākajām zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fransiss Nganū
Fransiss Nganū Foto: AFP/SCANPIX

UFC smagā svara divīzijas čempions Fransiss Nganū sarunā ar Arielu Helvani atklāja, ka slavenā jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācija gatavojas viņu iesūdzēt tiesā.

Nganū aizvadītajā nedēļas nogalē pēc tiesnešu lēmuma uzveica francūzi Sirilu Gānu, aizstāvot sev piederošo UFC smagā svara čempiona jostu.

Kamerūnas cīkstonis uz šo cīņu ieradās ar nopietnu ceļgala savainojumu. Tomēr tas nebija vienīgais šķērslis, kuru viņam pirms cīņas nācās pārvarēt. Viesojoties raidījumā "MMA Hour", Nganū atklāja, ka pavisam neilgi pirms cīņas uzzinājis par UFC ieceri viņu sūdzēt tiesā.

"Ierodos arēnā un uzgaidāmajā telpā gaidu savu treneri un menedžeri. Viņi ierodas un ir šokā. Vaicāju, kas noticis. Viņi atklāj, ka tikko saņēmuši e-pastu no UFC, kurā teikts, ka organizācija mūs sūdzēs tiesā par komunikāciju ar Nakisu Bidarianu. Vaicāju, kas tas tāds ir? Viņi [menedžeris un treneris] sacīja, ka es viņu nepazīstot, bet viņš ir daļa no Džeika Pola komandas," sacīja Nganū.

UFC, precīzāk, Deinas Vaita attiecības ar Džeiku Polu jau ilgāku laiku ir sliktas, jo slavenais "jūtūberis" konstanti Vaitu apvaino negodīgā attieksmē pret UFC cīkstoņiem. Tomēr Nganū minētais Bidarians pat nav Pola promotieris.

Lai gan Bidarians nav augstu stāvoša persona Pola komandā, UFC tik un tā ir gatavi tiesāties ar vienu no savas organizācijas lielākajām zvaigznēm. Tehniski UFC ir taisnība - cīkstoņu līgumos ir noteikts, ka viņi bez organizācijas atļaujas nedrīkst komunicēt ar citu cīņas sporta organizāciju promotieriem vai pārstāvjiem.

Vienīgais izņēmums pēdējo gadu gaitā bija Konors Makgregors, kurš aizvadīja cīņu pret Floidu Meivezeru. Tomēr pēdējā laikā parādījušās baumas, ka arī par šo cīņu UFC paprasīja 50% no Makgregora nopelnītās summas. Savukārt Džordžs Sentpjērs, kurš jau vairāk nekā četrus gadus ir noslēdzis cīkstoņa gaitas, nevarēja uzsākt sarunas par potenciālu boksa cīņu, jo viņa līgums ar UFC vēl nav noslēdzies.

Domājams, ka Nganū savu pēdējo cīņu UFC jau ir aizvadījis, bet, cik slikta būs viņa un UFC šķiršanās pēcgarša, to laiks vēl rādīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu