Hospitalizēts krievu daiļslidošanas leģenda Jevgeņijs Pluščenko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jevgeņijs Pļuščenko.
Jevgeņijs Pļuščenko. Foto: AP/Scanpix

Bijušais krievu daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko ar "ātro palīdzību" nogādāts slimnīcā, paziņoja sportists savos sociālajos tīklos.

Pēc karjeras beigām divkārtējais olimpiskais čempions pievērsies trenera amatam. Viņš trenē bērnus Krievijā un šī iemesla dēļ joprojām ir ļoti labā fiziskajā formā.

Nesen Pluščenko veselība tik ļoti pasliktinājās, ka bija nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība. Viņš tika hospitalizēts, un slimnīcā viņam tika veiktas dažādas pārbaudes. Titulētais sportists vēlāk sociālajos tīklos ātri nomierināja savus atbalstītājus.

"Ar mani tagad viss ir kārtībā, un nav pamata satraukumam. Sekojiet līdzi tam, ko ēdat, un saudzējiet savu veselību. Noteikti ieviesīšu izmaiņas savā uzturā un apsolīju ārstiem, ka vairs tik ļoti nesatraukšos," sacīja daiļslidošanas zvaigzne.

39 gadus vecā Pļuščenko karjeras spilgtākais punkts bija 2006. gada ziemas olimpiskās spēles Turīnā, kad viņš tika kronēts par olimpisko čempionu individuālajās sacensībās. 2014. gadā viņam kaklā tika uzkārta arī zelta medaļa komandu sacensībās. Turklāt viņam balvu skapī ir arī trīs pasaules čempionātu zelti un septiņi Eiropas čempionātu zelti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu