VIDEO Bertāns beidzot tiek pie iespējas uzspēlēt "Wizards" neveiksmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Basketbolists Dāvis Bertāns.
Basketbolists Dāvis Bertāns. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien, 6. februārī, atgriezās uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) parketa.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 80:95 piekāpās NBA līdervienībai Fīniksas "Suns".

Bertāns laukumā nebija izgājis pēdējos četros mačos, bet šajā spēlē viņš spēlē pavadīja septiņas minūtes un četras sekundes, kuru laikā guva punktu (0/0 2p., 0/1 3p., 1/1 1p.), bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja trīs personīgās piezīmes.

Šajā mačā "Wizards" ar Bertānu laukumā zaudēja par diviem punktiem vairāk nekā iemeta.

Rezultatīvākais "Wizards" komandas rindās bija Montrezs Herels, kurš atzīmējās ar 15 punktiem. Savukārt Ārons Holidejs pievienoja 11 gūtos punktus. Šie arī bija vienīgie Vašingtonas vienības spēlētāji, kuriem gūto punktu ailē izdevās sasniegt divciparu skaitļa robežu.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Deandre Eitons, kurš punktu ražai pievienoja arī 16 bumbas zem groziem. Tuvu "double-double" bija arī veterāns Kriss Pols, kurš atzīmējās ar 14 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

"Wizards" šobrīd ar 24 uzvarām 52 mačos ir noslīdējusi jau līdz 11. vietai, kas nozīmē, ka vašingtonieši vairs neatrodas arī tā sauktajā "play-in" zonā. Savukārt "Suns" ar 42 panākumiem 52 spēlēs ir līderi visā NBA.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz otrdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Maiami "Heat".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu