Zodiaka zīmes - vislielākie jokdari un kompānijas dvēseles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Omar Lopez/ Unsplash

Labākās zāles pret skumjām ir smiekli. Ikviens vēlas atrasties jautru cilvēku sabiedrībā, kuri prot uzlabot visnomācošāko dienu. Uzzini, vai arī tu esi lielāko jokdaru sarakstā!

1. Svari

Svari ir komunikablākā Zodiaka zīme. Viņi ir dzimuši šovmeņi, tādēļ nav pārsteigums, ka viņi atrodas šī saraksta augšgalā. Svari gūst enerģiju, atrodoties sabiedrībā; viņiem patīk sasmīdināt citus cilvēkus. Šīs zīmes pārstāvji ir gatavi darīt daudz ko, lai uzlabotu pasākuma atmosfēru. Dažreiz Svaru centieni var kļūt pārspīlēti un izraisīt apkaunojošas situācijas. Cilvēku attieksme Svarus neuztrauc - viņu misija ir iepriecināt citus.

2. Strēlnieks

Strēlnieks kompānijā dalās ar jautriem stāstiem. Šī zīme spēj jebkuru garlaicīgu un ikdienišķu situāciju pārvērst jautrā un neparastā stāstā. Svinībās Strēlnieks nepārstās stāstīt anekdotes līdz brīdim, kad būs panācis, ka visi pie galda sēdošie nevar beigt smieties. Šīs zīmes pārstāvji  jebkuru situāciju saskata kā ainu no komēdijas.

3. Dvīņi

Dvīņiem patīk stāstīt jokus, un viņi būs pirmie, kuri ballītē atraisīsies un sāks jokot. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk jokot par citiem cilvēkiem, taču viņi to prot darīt sirsnīgi, neaizskarot otra cilvēka jūtas. Šādā veidā Dvīņi vēlas iemācīt cilvēkiem spēju pasmieties pašiem par sevi. Jāatceras, ka gadījumā, ja pasākumā ar kādu notiks kaut kas apkaunojošs, Dvīņi to visiem pastāstīs pirmie.

4. Skorpions

Skorpiona humora izjūta var būt nedaudz asāka nekā citiem. Tiklīdz būsi Skorpionu iepazinis - sapratīsi arī viņu pasīvi agresīvo humoru. Skorpiona godīgums un tiešums padara viņa jokus ļoti smieklīgus. Šī zīme bieži vien novēro dažādas situācijas no malas un spēj tās smieklīgi atstāstīt citiem. Viņa īpatnējiem jokiem ir grūti nesmieties līdzi.

5. Jaunava

Jaunavas ir sarkasma karalienes. Viņas izmanto humoru, lai pasmietos par sevi un dažādām situācijām, ar kurām ikdienā saskaras. Jebkurš nelāgs notikums tiek pārvērsts jautrā anekdotē, kuru pastāstīt citiem. Jaunavas nebaidās citiem atklāt savas emocijas. Viņas izmanto humoru, lai grūtās situācijās sevi uzmundrinātu un pārlieku neuztrauktos.

6. Auns

Auniem ir muļķīgs un ļoti atklāts jokošanas stils. Viņi izmanto dažādas ķermeņa kustības un pārveido savu runas manieri, lai liktu cilvēkiem smieties. Auni spēj sasmīdināt ne tikai ar pateiktajiem vārdiem, bet arī darbībām. Cilvēkiem patīk atrasties Auna sabiedrībā, jo viņš zina, kā izklaidēt citus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu