Svētdienas horoskops: 27. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis
Kaķis Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 27. februārim.

AUNS

Šodien izgulies, izbaudi nesteidzīgas, veselīgas brokastis un dodies pastaigā. Vēlams, paņemot līdzi soļu skaitītāju. Uzkrāsi spēkus un jau rīt atkal varēsi ar pilnu sparu ķerties pie darbiem.

VĒRSIS

Vērša mājās tuvie cilvēki vienmēr mīļi gaidīti. Atpūties, izgulies un ielūdz tuviniekus pusdienās. Omulībā un tīkamās sarunās laiks paies nemanot.

DVĪŅI

Gribēsies mierīgu atpūtu. Mīļajiem radiņiem gan var būt citi plāni: jāiet, jābrauc, jābauda izklaides... Palūdz, lai respektē tavas vēlmes. Vajag mierīgi padomāt un saplānot jaunās nedēļas darbus.

VĒZIS

Interesanta saziņa ar draugiem. Kas gan viss nedēļas laikā noticis! Būs dažādi jaunumi, bet labāk neizplati tos tālāk, citādi tiksi ierauts baumu virpulī.

LAUVA

Attiecību jomā domīgs noskaņojums. Ja kaut kas nav tā kā tu vēlētos, vispirms raugies, ko dari pats. Iespējams, jābūt savaldīgākam un nav uzreiz jāsaka visu, kas ienāk prātā.

JAUNAVA

Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas un uzvirmot kaislības - izbaudi dzīves krāšņumu. Ģimenes cilvēkiem savstarpēji sirsnības un mīlestības apliecinājumi.

SVARI

Gaisā virmo mīlestība. Kāds izteiks, kāds saņems bildinājumu. Pāriem sirdslietu tēma ne mazāk svarīga. Veltiet laiku viens otram, lai iepriecinātu un ieraudzītu jaunas rakstura šķautnes.

SKORPIONS

Dažādas sabiedriskās aktivitātes: draugu tikšanās vai kultūras pasākuma apmeklējums. Izvēlies atpūtu, kur iespējams gūt pozitīvas emocijas un arī saturīgi pavadīt laiku.

STRĒLNIEKS

Labprāt šo dienu pavadīsi mājās, nesteidzīgi apdarot ikdienišķos darbus. Ja tev ir atvasītes, izrunājies no sirds un uzklausi viņu domas. It īpaši attiecībā uz mācībām.

MEŽĀZIS

Saimniekam, saimnieka darīšana. Būsi noskaņots nopietniem mājas darbiem. Piemērots laiks pārkārtojumiem, uzlabojumiem un interjera atsvaidzināšanai.

ŪDENSVĪRS

Tā kā jaunnedēļ dienas ritēs saspringti, pavadi svētdienu mājās, mierīgā atmosfērā kopā ar savējiem. Ja esi sirdī brīvs, iespējami noslēpumaini romantiski piedzīvojumi.

ZIVIS

Velti šo dienu mīļotajam cilvēkam: aizejiet vai aizbrauciet uz kādu interesantu vietu. Kopīgi iespaidi nāks par labu attiecībām, bet, ja esi brīvs – tad iespējama iepazīšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu