Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Tas notiek pārāk tuvu mājām..." Dāvis Bertāns komentē situāciju Ukrainā un velta rupju frāzi Krievijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem pauda bažas par notiekošo Ukrainā, kā arī pēcāk savā "Instagram" kontā Krievijai veltīja rupju frāzi.

Latviešu basketbolists ar komentāriem par Ukrainu nāca klajā pēc Dalasas "Mavericks" sestdien piedzīvotā zaudējuma mačā pret Sanantonio "Spurs".

"Basketbols šobrīd ir pēdējā lieta, par ko vēlos runāt. Ar to visu, kas tagad notiek Ukrainā... Protams, ka uz laukuma domāju tikai par basketbolu, bet pēc tam vienīgi par notikumiem Ukrainā. Tas notiek pārāk tuvu mājām. Mana valsts ir bijusi šādā situācijā. Mums ļoti veicas, ka zaudējums basketbola spēlē ir sliktākais, kas ar mums noticis pēdējo nedēļu laikā," norādīja Bertāns.

"Ļoti ceru, ka ukraiņi būs spēcīgi, jo patiesībā viņi ir frontes līnija Baltijas valstīm un pārējai Eiropai. Ceru, ka pārējā pasaule palīdzēs, cik vien iespējams, un mēs no situācijas iziesim, Ukrainai saglabājot neatkarību. Cerams, šī bezjēdzīgā asinsizliešana drīz beigsies un krievu okupanti atgriezīsies savā valstī," viedokli izteica Bertāns.

Basketbolists arī piebilda, ka ļoti rūpīgi seko līdzi situācijai Latvijā, lai vajadzības gadījumā varētu reaģēt un, iespējams, palīdzēt vecākiem. Tomēr šobrīd lēmums par Latvijas pamešanu vēl neesot pieņemts.

Tāpat Bertāns pie Krievijas noziedzīgā režīma vērsās arī savā "Instagram" kontā, atsaucoties uz interneta vidē populāru video, kurā dzirdama saruna starp Krievijas bruņotajiem spēkiem un Ukrainas Čūsku salas aizstāvjiem:

- Šeit Krievijas kuģis. Nolieciet ieročus!

- Krievijas kuģi, ej nah**!

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram/@dbertans_42
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu