Trešdienas horoskops: 2. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
zebras
zebras Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 2. martam.

AUNS

Atkal tā „mazās piektdienas” sajūta. Diena ne visai auglīga, jo vairāk „čatosi” ar draugiem vai dzīvosies sociālajos tīklos, nekā strādāsi. Dažkārt var arī tā.

VĒRSIS

Tev līdzās ir brīnišķīgi cilvēki, kas uzklausīs un atbalstīs. Piemērots laiks ideju prezentācijai un atbalstītāju meklēšanai. Var uzrasties domubiedri lietišķajā jomā.

DVĪŅI

Darbā lieliskas idejas un augsts novērtējums, taču tāpat vien savus projektus neatdod, jo katra doma, katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā. Iespējami interesanti profesionālie izaicinājumi.

VĒZIS

Lietišķs noskaņojums. Laba diena, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās. Būs vēlme ļoti sekot līdzi likuma burtam un garam. Vēzis ir taisnības aizstāvis!

LAUVA

Šodien jāatrod zelta vidusceļš. Nav vēlams ķerties pie ļoti ambicioziem plāniem, bet arī pārlieka kavēšanās un rēķināšana var aizkavēt darbus un nobremzēt ieceres.

JAUNAVA

Dosi kolēģiem vērtīgus padomus un kompetenti atrisināsi sarežģītus jautājumus. Ja rodas sajūta, ka tavas iespējas ir plašākas, ielūkojies darba sludinājumos.

SVARI

Nedaudz gaisīgs noskaņojums un sirdī pavasaris. Domas nav pie darbiem, bet gribas sūtīt un saņemt mīļas īsziņas un doties uz romantisku tikšanos. Vakarā sirsnīgi piedzīvojumi.

SKORPIONS

Ja darbā vai biznesā risināmi svarīgi jautājumi, tad uzmanīgi uzklausi visus partnerus. Var izrādīties, ka pat klusi izteiktā vienā teikumā slēpjas panākumu zelta atslēdziņa.

STRĒLNIEKS

Tu dzīvo ar skatu nākotnē un katra jauna informācija noderēs redzesloka paplašināšanai. Varbūt internetā atrodi kādus vērtīgus kursus. Ir vērts pieteikties.

MEŽĀZIS

Lieliska diena naudas lietām. Vari strādāt pie projektiem, kas sola peļņu nākotnē, veidot tāmes, risināt darījumu sarunas. Savukārt vakarā aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgas dažādas darījumu sarunas. Sajūta tāda, ka cilvēki saprot tevi no pus vārda, un tieši šādus priekšlikumus jau gaidījuši. Lietišķo darīšanu laikā var uzšķilties simpātijas.

ZIVIS

Cilvēki tiecas pie tevis, lai taujātu padomu un uzticētu savas problēmas un noslēpumus. Palīdzēt vajag, bet raugies, lai tavas intereses nepaliek otrajā plānā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu