Ceturtdienas horoskops: 3. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis
Kaķis Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 4. martam.

AUNS

Kaut arī nedēļas nogale, tieši šodien radīsies iespējas pulcēt ap sevi labu komandu, un pastrādāt pie nākotnes plāniem. Taču darbu dunā nedrīkst aizmirst par mājiniekiem, viņi tevi gaida mājās.

VĒRSIS

Par aplausiem svarīgāks ir tīkams cipars bankas kontā. Tajā pašā laikā princips „palēnām, pamazām” neizslēdz iespēju izvirzīties karjerā vai domāt par savu biznesu.

DVĪŅI

Piektdiena ir varen jauka diena. Mēģini darbus beigt ātrāk, iegādājies našķus saviesīgam vakaram un dodies pie savējiem. Šovakar jāpatērzē – kā kuram darba nedēļā gājis.

VĒZIS

Daudz darāmā profesionālajā jomā. Iespējama arī vēlme apgūt ko jaunu un paplašināt redzesloku. Piemērots laiks mācībām. Tiešsaistē diezgan daudz interesantu piedāvājumu.

LAUVA

Būs daudz enerģijas, interesantas idejas un pozitīvas emocijas. Spīdēsi darbā un draugu lokā. Tikai neklausies cilvēkos, kas čīkst un žēlojas - tev ar viņiem nav pa ceļam.

JAUNAVA

Dzīve apkārt virmos: kādam iespējas iegūt lielo bonusu profesionālajā jomā, kādam īpaši aktīva sabiedriskā un saviesīgā dzīve. Piektdiena ir klāt!

SVARI

Darba lietas otrajā plānā, un svarīgāka privātā dzīve. Varbūt viss nenotiks pēc tava prāta, bet, ja rodas sarežģījumi, tad jātiek skaidrībā. Svarīgi iedziļināties un izprast otru cilvēku.

SKORPIONS

Globālu pārdomu diena. Meklēsi atbildes uz dažādiem jautājumiem, analizēsi notikumus un cilvēku rīcību. Atrodi laiku pabūt vienatnē, palasīt, iegūt jaunu informāciju.

STRĒLNIEKS

Darbā daudz pienākumu un sajūta, ka jāpaspēj vairākas lietas vienlaikus. Nesatraucies, sekmīgi tiksi ar visu galā. Ir vērts mērķēt uz paaugstinājumu vai domāt par savu biznesu.

MEŽĀZIS

Labas darījumu idejas, tikai jārīkojas pamazām un viss rūpīgi jāizrēķina. It īpaši tad, ja jāiegulda finanses. Būs arī neatlaidīgi jāstrādā, lai panāktu rezultātu.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību līgumiem un juridiskām niansēm, un nepaļaujies tikai uz mutiskiem solījumiem. Bezgalīgi zelta kalni ir tikai pasakās. Vakarā pasāc kaut ko kopā ar saviem mīļajiem.

ZIVIS

Draugi aicinās uz pasākumiem vai piedāvās iesaistīties labdarībā. Gūsi pozitīvas emocijas, un neformālā gaisotnē var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu