Atriebīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nicoleta Ionescu/ Shutterstock

Atriebīgākās Zodiaka zīmes nespēj aizmirst pagātnes netaisnības un aizvainojumu, tāpēc viņas koncentrējas uz atriebību. Šādi cilvēki tic, ka atriebība ir līdzeklis, kas palīdzēs justies labāk, taču patiesībā tas nav problēmas risinājums un dots vienmēr devējam atdodas. Uzzini, vai arī tu atrodies atriebīgāko Zodiaka zīmju vidū!

1. Skorpions

Skorpions nespēj aizmirst aizvainojumu un pāridarījumus. Atriebība, viņaprāt, ir vienīgais loģiskais risinājums, kā tikt sāpēm pāri. Nekad nemelo šai zīmei un nenodod viņu - citādi kļūsi par vieglu mērķi.

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti emocionāli, un viņus var viegli aizskart. Skorpionam piemīt visas nepieciešamās īpašības - gudrība, laba intuīcija, noslēpumainība un manipulatora daba, lai veiktu viltīgāko un nejaukāko atriebības plānu.

2. Vērsis

Pēc rakstura Vērši ir spēcīgi un pacietīgi, tādēļ viņi sagaidīs piemērotāko brīdi, kad atriebes objekts kļūdīsies atkal. Ir rūpīgi jāpacenšas, lai no Vērša iegūtu piedošanu, taču tas nav neiespējami. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti atklāti - viņi nebaidās no konfrontācijas un godīgi pateiks, ja attiecības ir pasliktinājušās.

Vērši spēj aizmirst negatīvās sajūtas, taču, ja viņi nesaņems atvainošanos, šīs zīmes pārstāvji ļaunu prātu turēs ilgi.

3. Lauva

Pārsvarā Lauvas ir laipnas un drosmīgas, taču viņu attieksme strauji mainās, ja kāds Lauvai atņem tai piederošu lietu vai izraisa viņā skaudību. 

Viņas var būt privātīpašnieciskas un materiālistiskas. Ja Lauvai kaut kas tiek nozagts, tad tā izmantos visus pieejamos resursus, lai nozagto lietu atgūtu un zagli sodītu. Šā iemesla dēļ Lauva ir viena no dusmīgākajām Zodiaka zīmēm.

Ja Lauvas draugs izrādās nodevējs, tad šī zīme viņam to nekad nepiedos un slepenībā var pat novēlēt nelaimi. Neviens, kurš spēlējas ar Lauvas jūtām, netiek sveikā cauri.

4. Vēzis

Neskatoties uz savu emocionālo un jūtīgo raksturu, Vēži var kļūt atriebīgi, it īpaši tādos gadījumos, ja kādam, kuru viņi mīl, tiek nodarīts pāri. Ja kāds negatīvā veidā ietekmē Vēzi, viņam var rasties domas par atriebību.

Vēzis darīs visu, lai aizsargātu savus tuviniekus. Ja tas nozīmē atriebšanos kādam konkrētam cilvēkam, tad to viņš ir gatavs darīt.

5. Svari

Varētu domāt, ka Svari ar savu vienaldzīgo attieksmi un nepatiku pret strīdiem neierindosies atriebīgāko Zodiaka zīmju sarakstā, taču tā tas nav. Svariem ir ļoti zema tolerance pret netaisnību, it īpaši, ja tai ir kāda saistība ar viņiem pašiem. Atriebība Svariem ir veids, kā saglabāt līdzsvaru: viņu dzīve tika padarīta par elli — viņi atdarīs ar to pašu.

Labā ziņa ir tāda, ka Svari diezgan ātri tiek pāri savām dusmām. Viņiem vienkārši vajag izjust savas emocijas un nedaudz pasapņot par pāridarītāja sodīšanu. Pēc tam viņi spēs piedot un dzīvot mierīgi tālāk.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu