Septiņas Zodiaka zīmes, kurām patīk kritizēt apkārtējos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shutterstock.com

Kritizēt citus un teikt, ka visi pārējie ir vainīgi, nav liela māksla. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes barojas no tā, ka kritizē apkārtējos!

1. Jaunava

Jaunava ir vissubjektīvākā persona Visumā, tomēr viņa mēdz spriest gan par sevi, gan citiem. Jaunavai ir neticami augsti standarti, ko viņa izvirza sev un apkārtējiem, tādējādi nolemjot sevi neveiksmei. Neviens nav ideāls, tāpēc, neraugoties uz visiem centieniem un  detaļām, ar kurām Jaunava ir slavena, viņa nav perfekta. Jaunava galvā zīmē skaidru priekšstatu par to, kā visam jānotiek, taču tas nenozīmē, ka viss būs tā.

2. Svari

Svariem patīk runāt par cilvēkiem - gan aiz muguras, gan acīs. Svari uzskata, ka, koncentrējoties uz citu cilvēku neveiksmēm, viņi neļaus viņiem atklāt savus trūkumus un kļūdas. Tukša pļāpāšana var būt interesanta, bet tā sāpina cilvēkus. Negatīvie komentāri nav noderīgi, un tie arī liek domāt par zemu intelekta līmeni. Svari, iespējams, nesaprot, ka tenkas var šķist nekaitīgas, tomēr galu galā tās ir nežēlīgas un negodīgas.

3. Mežāzis

Mežāzis daudz spriedelē, jo viņš uz citu dzīvi un izturēšanos raugās negatīvi. Viņa pesimisms veicina viņa kritisko raksturu. Mežāzis vēlas izskatīties vēss un bezrūpīgs, lai pasargātu sevi no sāpēm. Viņam nepatīk, ka viņu vērtē, un ar jebkādiem līdzekļiem cenšas to novērst, piemēram, strādājot ilgāk par citiem vai pastāvīgi pilnveidojoties, lai izvairītos no kritikas.

4. Dvīņi

Dvīņiem patīk būt sabiedriskiem, tāpēc nav pārsteigums, ka viņi mēdz spriest par cilvēkiem, ar kuriem mijiedarbojas. Ja jūs esat draugi ar kādu izteiktu un nepatīkamu cilvēku, Dvīņi spriedīs par jums, pamatojoties uz jūsu drauga rīcību. Vecais sakāmvārds "pasakiet man, kas ir jūsu draugi, un es jums teikšu, kas jūs esat" šajā gadījumā ir atbilstošāks nekā jebkad agrāk. Jūs neesat atbildīgs par to, ko dara vai saka jūsu draugs, bet Dvīņi domā, ka jūsu drauga raksturs atspoguļo jūs.

5. Auns

Auns sliecas uzskatīt, ka jebkurš cits viedoklis, izņemot viņa paša, ir nepatiess. Auns ir spītīgs un uzskata, ka viņam gandrīz vienmēr ir taisnība. Ja kāds viņam nepiekrīt, tad viņš rīkojas nepareizi. Aunam nav pietiekami daudz laika domāt par to, kāpēc kādam bija atšķirīgs viedoklis un kas viņu noveda pie šīs idejas. Auns ir ātrs un impulsīvs, kas apgrūtina koncentrēšanos uz šādām lietām.

6. Vēzis

Vēzis ir jūtīgs un ļauj sev spriest par citiem, lai pasargātu sevi no nodevības un aizvainojuma. Vēzis var būt pārāk emocionāls un vēlas kādu tiesāt, lai justos atvieglots. Vēzis nevēlas izskatīties rupjš vai nežēlīgs, bet, ja bijušā partnera kritika var atvieglot viņa ciešanas, viņš to darīs.

7. Skorpions

Skorpions ienīst melus un tiecas uzskatīt, ka cilvēki melo pat tad, kad saka patiesību. Tāpēc viņš ir tik cinisks un kritisks. Skorpions mēdz virzīt cilvēkus neveiksmes virzienā, tādējādi pierādot savu taisnību. Cilvēkam, kurš tevī redz tikai sliktāko, būs grūti izpatikt. Viņš uzskata, ka viņa tieksme tiesāt citus padara viņu spēcīgu, taču patiesībā tas parāda, cik viņš ir neaizsargāts un jūtīgs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu