VIDEO Šakils O'Nīls tiešraides laikā piedraud ilggadējam kolēģim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šakils O'Nīls
Šakils O'Nīls Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) centra spēlētājs Šakils O'Nīls raidījuma "Inside the NBA" tiešajā ēterā piedraudējis savam kolēģim Kenijam Smitam.

Šakils O'Nīls gadu gaitā ir iemantojis jokdara slavu, kurš mēdz paķircināt citus spēlētājus vai kolēģus. Tomēr kopš viņš strādā "Inside the NBA" raidījumā leģendārais centra spēlētājs ir apliecinājis, ko joku vai "pavilkšanu uz zoba" viņš nespēj uzņemt pārāk labi.

Lielākoties O'Nīls ētera laikā asākās diskusijās iesaistās ar Čārlzu Bārkliju. Starp abiem leģendārajiem basketbolistiem ar pietiekamu regularitāti izskan replikas par svaru, karjeras sasniegumiem un daudziem citiem aspektiem. Šoreiz gan O'Nīla dusmas izpelnījās Kenijs Smits.

O'Nīls nokavēja raidījuma jaunākās epizodes ētera sākumu, un Smits viņam par to aizrādīja, protams, izpelnoties Bārklija uzslavas. Kamēr raidījuma vadītājs Ērnijs Džonsons mēģināja tēlot vidutāju, O'Nīls piedraudēja savu kolēģi iekaustīt.

"Ja tu mēģināsi televīzijā būt smieklīgs, es tev parādīšu, kas ir smieklīgi. Es tevi iekaustīšu," pilnā nopietnībā teica O'Nīls.

Leģendārais centra spēlētājs gan norādīja, ka studijā ieradies minūti pirms noteiktā laika, tomēr brīdī, kad sākās raidījuma tiešais ēters, viņš pie analītiķu galda vēl neatradās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu