Edgars Krūmiņš nepiedalīsies Pasaules kausā 3x3 basketbolā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Krūmiņš
Edgars Krūmiņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Edgars Krūmiņš Latvijas 3x3 basketbola izlases sastāvā nepiedalīsies jūnijā gaidāmajā Pasaules kausā, otrdien preses konferencē paziņoja sportists.

Krūmiņš aprīlī Latvijas pēc spēka otrās līgas jeb Nacionālās basketbola līgas (NBL) mačā guva rokas traumu. Sportistam ir elkoņa locītavas mežģījums un viņš cerēja atgriezties ierindā līdz Pasaules kausam, kas 21.-26. jūnijā notiks Beļģijas pilsētā Antverpenē.

"Katru dienu ir labāk, pirms divām nedēļām bija magnētiskā rezonanse - iekšējā saite ir dzīšanas procesā. Pasaules kausā nepiedalīšanos, to jau nolēmām ar treneri. Taču būšu kopā ar komandu un došu padomus," teica olimpiskais čempions Krūmiņš.

"Rīga" maija vidū Japānas pilsētā Uconomijā ar Nauri Miezi, Agni Čavaru un Artūru Strēlnieku ierindā tika līdz Pasaules tūres sezonas pirmā posma - Uconomijas "Masters" - ceturtdaļfinālam.

Arī pagājušajā nedēļā komanda ar Miezi, Strēlnieku, Čavaru un Artūru Ausēju ierindā tika līdz Novisadas "Challenger" turnīra Serbijā ceturtdaļfinālam.

Kārlis Pauls Lasmanis šovasar startēs ASV "Big 3" līgā, bet Edgars Krūmiņš guvis savainojumu un viņu "Rīga" rindās aizstāj Strēlnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu