Medijs: Ukrainā no fermas izbēgusi kaza nejauši ievainojusi vismaz 40 Krievijas okupantus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: shutterstock.com

Ukrainā par nacionālo varoni kļuvusi kāda kaza, kas netālu no Zaporižjas slimnīcas detonējusi virkni spridzekļu. Sprādzienā tika ievainoti vismaz 40 Krievijas karavīru, vēstī medijs "Ukrainska Pravda", atsaucoties uz ukraiņu izlūku sniegto informāciju.

Ukrainas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvji ziņo, ka Krievijas bruņoto spēku karavīri veidoja "apļveida aizsardzību", uzstādot sprāgstvielu lamatas netālu no slimnīcas, kas atrodas Zaporožijas apgabala Kinski Rozdorijas ciematā.

Tajā brīdī no vietējās fermas izbēgusi kaza, kas ieskrējusi bīstamajā teritorijā un haotiski pārvietojusies pa apkārtni līdz nejauši detonējusi tur novietotās sprāgstvielas.

Tobrīd vēl nepabeigtajās lamatās atradās vairāki desmiti krievu karavīru. Medija rīcībā pieejamā informācija liecina, ka cietušo okupantu skaits sasniedzis vismaz 40.

Nav informācijas par kazas stāvokli.

Kazu par šo varonīgo gājienu Ukrainā soctīklos jau nodēvējuši par "Kijivas kazu", kas ir atsauce uz leģendām un mītiem apvīto Ukrainas iznīcinātāju pilotu "Kijivas spoku", ziņo medijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu