FOTO Francijā no baznīcas nozog vērtīgus artefaktus un, iespējams, "Kristus asinis". Zagļu rīcība pēcāk pārsteidz detektīvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Arthur Brand/"Twitter"

1. jūnijā zagļi no Fēkampas abatijas, vēsturiskas baznīcas Francijā, nozaga senus artefaktus. Tie ietvēra traukus, zeltītu vara kastīti, kas apdarināta ar reliģisku mākslu, un divus flakonus, kuros it kā bija Kristus asinis, kas savāktas viņa krustā sišanas laikā, vēsta ziņu medijs "Insider".

Pēc artefaktu nozagšanas detektīvs Artūrs Brends pastāstīja mākslas tirgus vietnei "Artnet", ka sācis saņemt anonīmus e-pastus no personas, kurā teikts, ka zagļu īpašumā ir vērtīgas relikvijas.

Visticamāk, zagļi artefaktus noslēpuši drauga mājā pēc tam, kad uzzināja, ka reliģisku artefaktu nozagšana nes neveiksmi, sacīja Brends.

Pēc artefaktu nozagšanas detektīvs pastāstīja, ka viņš sāka saņemt anonīmus e-pastus no personas, kurā teikts, ka viņu īpašumā ir vērtīgās relikvijas. Detektīvslika e-pasta sūtītājam atstāt artefaktus pie viņa mājas sliekšņa, tāpēc viņš nedēļu gaidīja savās mājās, līdz izdzirdēja durvju zvanu un saņēma nozagtās lietas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu