VIDEO Atriebība bijušajam. Dusmās par bijušā mīlnieka sānsoli sieviete Ogrē izraisa ugunsgrēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gorb Andrii/Shutterstock

Otrdienas, 19. jūlija, rītā aizdegās arhitektūras piemineklis Ogrē, netālu no Daugavas krastiem, Upes prospektā. Apkaimes iedzīvotāji stāsta, ka ap plkst. 6 verandā ielavījusies sieviete, kura, vēlmē atriebties bijušajam mīlniekam par sānsoli, izraisīja ugunsgrēku. Situāciju skaidro Valsts policija, vēsta raidījums "Degpunktā".

Upes prospektā Ogrē slejas balta vienstāva ēka ar vēsturiskā pieminekļa statusu. Agrā otrdienas rītā tās verandā pēkšņi aizsvilās mēbeles un siena, bojājot māju, kurai jau tā nepieciešams remonts.

Par ugunsgrēka cēloni apkārtnes iedzīvotāji izvērš spekulācijas. Visticamāk, dedzināšana bijusi ļaunprātīga – ar mērķi atriebties. Konfliktā iesaistītie dosies uz policiju, iesniegumā aprakstot iespējamo uzbrucēju. Aptuveni 42 gadus vecā sieviete, kas agrajā rīta stundā ielavījās verandā, ir vietējiem iedzīvotājiem pazīstama. Vietējie apstiprina, ka iemesls šādām izdarībām saistīts ar attiecību likstām.

Mājas iemītnieki reaģēja ātri un novērsa ugunsgrēka izplatīšanos, vēl pirms ieradās ugunsdzēsēju brigādes. Ierodoties ugunsdzēsēju apakšvienībai, konstatēts, ka degusi ēkas siena un dīvāns, kas tika iznests ārā un apdzēsts.

Blakus daudzdzīvokļu mājas iemītnieki baltās ēkas viesus apraksta kā visai ekscentrisku publiku un nav pārlieku izbrīnīti, ka ugunsgrēks varētu būt izraisīts atriebības vārdā.

Neviens no mājiniekiem nebija apdraudēts – trīs cilvēki paspēja evakuēties pašu spēkiem, vēsta ugunsdzēsēji.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu