Divas Zodiaka zīmes, kuras nespēj otram skaļi pateikt "es tevi mīlu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Wassana Panapute/ Shutterstock

Ne visiem izdodas paust savas jūtas. Divām Zodiaka zīmēm ir īpaši grūti runāt par to, kā viņi jūtas, bet vēl grūtāk ir atvainoties vai atzīties mīlestībā.

MEŽĀZIS

Auksti un augstprātīgi - tādu iespaidu rada cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja. Viņi ir gluži kā cietokšņi, taču lieta tāda, ka tad, kad Mežāži paliek vieni ar savām jūtām, viņi var šņukstēt visu nakti. Protams, ar nosacījumu, ka viņi ir vieni.

Tiklīdz jūs iznīcināt sienu, ko viņi ir uzcēluši ap sevi, parādīsies vēl viena, un tā tas ilgs bezgalīgi. Mežāži mīl un kā vēl, taču - iekšā ir, bet ārā nenāk.

Bailes tikt psiholoģiski ievainotiem ir tas, kas neļauj Mežāžiem izrādīt emocijas. Tās viņi slēpj dziļi sevī.

Viņi labprātāk pasniegs roku, lai to nogrieztu, nekā pateiks kādam, ka mīl. Tomēr dažreiz viņu maska ​nokrīt, un tad ir iespēja izlauzties cauri šim nesatricināmajam cietoksnim. Bet šim nolūkam jums vajadzīgi tērauda nervi un milzu pacietība.

LAUVA

Tas, ar ko Lauva nespēj tikt galā, ir iedomība, kas neļauj viņam atvērties un demonstrēt savu neaizsargātību citiem.

Lauva nekad neatzīs, ka viņam par kaut ko ir kauns. Esot kopā ar viņu, šķiet, ka par viņu zini daudz mazāk nekā viņš par tevi. 

"Piedod" ir vārds, kuru viņš, visticamāk, nekad neizteiks. Pat ja Lauva sapratīs, ka ir kļūdījies, viņš to nekad neatzīs – ne sev, ne citiem. Tas nav karaļa garā.

Pēc savām domām, viņš ir ideāls. Jums būs jāpiesien Lauva pie krēsla un jāizrauj viņam zobs, lai piespiestu viņu teikt vārdus, kas paustu viņa patiesās jūtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu