Slavenības uz oglēm Ķiplokmaizītes ar dārzeņu krēmiem grilē Zanda Zariņa-Rešetina

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar sertificētu fitnesa treneri Zandu Zariņu-Rešetinu gatavosim grilētas ķiploku kraukšķmaizītes ar dārzeņu krēmiem.

Zanda gardo kraukšķmaizīšu pagatavošanai izmantoja ķiploku bagetes, baziliku, mini mocarellas bumbiņas, kā arī trīs veidu "Rūdolfa" dārzeņu krēmus: "Tomāts un baziliks", "Biete un mārrutki", "Spināti un pētersīļi".

Bagetes vispirms tika sagrieztas šķēlēs un viegli apbrūninātas uz grila. Pēc tam Zanda tās pārzieda ar dažādu krāsu dārzeņu krēmiem, izkārtoja uz šķīvja un izdekorēja ar mini mocarellas bumbiņām un aromātiskām bazilika lapām.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Zandas gatavoto uzkodu maizīšu recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās virtuvē un kur atrast motivāciju veselīgi ēst un sportot, noskaties video!

Foto: Zanda Zariņa-Rešetina gatavo grilētas ķiploku kraukšķmaizītes ar dārzeņu krēmiem

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfu".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu