Krievu tenisiste panāk Ukrainas atbalstītājas iztriekšanu no tribīnēm (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@BenRothenberg

Nepatīkami Sinsinati "WTA 1000" turnīra mačs noslēdzās kādai skatītājai, kura to apmeklēja ar Ukrainas karogu uz pleciem.

Sinsintati turnīra kvalifikācijas fāzēs norisinājās mačs starp krievietēm Annu Kaļinsku un Anastasiju Popatovu. Šo spēli vēroja kāda skatītāja vārdā Lola, kura ap pleciem bija aplikusi Ukrainas karogu.

Spēles gaitā viena no tenisistēm pasūdzējusies mača tiesnesei par Lolu. Mača tiesnese uzrunājusi sievieti, norādot, ka tribīnēs nav labi sēdēt ar karogu. Uz to  skatītāja atbildējusi asprātīgi: "Nav labi iekarot citu valsti!"

Pēc tam pie Lolas agresīvi vērsies apsardzes darbinieks, norādot, ka vajadzības gadījumā izsauks arī policiju.

Kā oficiālais sievietes izraidīšanas iemesls tiek minēts Ukrainas karoga pārlieku lielais izmērs, tomēr tenisa apskatnieks Bens Rotenbergs norāda, ka patiesais iemesls bijis tieši karoga piederība. Žurnālists uzsvēra, ka turnīra gaitā redzēti vēl lielāki citu valstu karogi.

Bijušais Ukrainas tenisists Aleksandrs Dolgopolovs savā "Twitter" kontā aizstāvēja sievieti: "Mūsu valsts slīkst asinīs un barbariskā vardarbībā, neviens krievs nevar terorizēt kluso atbalstītāju ar Ukrainas karogu. Jābūt kādai cieņai!"

Minētajā mačā uzvaru ar 7-5 un 6-1 izcīnīja Kaļinska.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu