Ceturtdienas horoskops: 18. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Creative Cat Studio/ Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 18. augustam. 

AUNS

Būs jāstrādā daudz, bet neapstājies pie sasniegtā. Čakliem ļaudīm tiks zelta dālderi jeb precīzāk – tīkama summa bankas kontā. Vakarā labs laiks romantiskam randiņam.

VĒRSIS

Darbi uz priekšu virzās gausi – kā pret straumi, kā pret kalnu. Kas jādara, tas jādara. Tajā pašā laikā var pavērties iespējas palielināt ienākumus un sastapt uzticamus sadarbības partnerus.

DVĪŅI

Šodien var nākties uzņemties papildus pienākumus vai risināt sarežģītas un neordināras situācijas. Darbā nestrīdies par sīkumiem, gudrākais piekāpjas.

VĒZIS

Naudas lietas pirmajā vietā. No finanšu stabilitātes lielā mērā atkarīgs iekšējais komforts. Kontrolē ienākumus un izdevumus, lai neiztērējas vairāk, nekā vari atļauties.

LAUVA

Lieli plāni, taču jābūt apdomīgam. Visu rūpīgi izvērtē, lai vēlāk neatklājas, ka pamati par trausliem. It īpaši tas attiecas uz jauniem projektiem vai karjeras izaicinājumiem.

JAUNAVA

Profesionālie pienākumi radīs emocionālo spriedzi. Ja daudz strādā, nekautrējies runāt arī par adekvātu atalgojumu. Vakarā dodies pastaigā, izbrauc ar divriteni vai kā citādi izvēdini galvu.

SVARI

Ja profesionālajā jomā kaut kas nenotiek kā esi iecerējis, nekreņķējies. Atliec uz kādu brīdi darāmo malā un atpūties. Nedrīkst skriet un strādāt līdz spēku izsīkumam.

SKORPIONS

Nemierīga diena. Neļauj vaļu emocijām, lai arī kā gribētos „izlādēties”. Nesavaldība var sabojāt attiecības ar kolēģiem, ģimenes locekļiem vai mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Ātri atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem un tas palīdzēs gan darba, gan sadzīves jautājumu risināšanā. Vakarā mājās jāpievēršas pedagoģiskajiem jautājumiem.

MEŽĀZIS

Kolēģi vai sadarbības partneri uzklausīs tevi un atzīs padomus par labiem esam. Tikai nemēģini pārāk uzspiest savu viedokli, ja kāds tomēr domā citādāk. Svarīga tolerance.

ŪDENSVĪRS

Darbā ies diezgan nemierīgi, toties vakarā mieru un piepildījumu radīsi, esot kopā ar mīļoto cilvēku. Ja esi sirdī brīvs, atver to siltām jūtām un romantikai.

ZIVIS

Diena piemērota lietišķo darījuma kontaktu veidošanai un ienākumu palielināšanai. Būs daudz enerģijas un prāts, un intelekts augstā līmenī. Izmanto to!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu