VIDEO Ātrums 222 km/h un iespaidīga avārija. Dzērājšoferis bēg no policijas un sarīko jandāliņu Rīgas ielās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds BMW vadītājs, bēgot no atbildības, uz Salu tilta, Rīgā, spēja vairāk nekā trīskārši pārsniegt atļauto braukšanas ātrumu, bet pēc mirkļa Kārļa Ulmaņa gatvē izraisīt iespaidīgu avāriju, ielidojot šķērslī, vēsta raidījums "Degpunktā".

Bēgšana no policijas bēdīgi noslēdzās pārkāpējam ar zilo BMW. Šoferis pakaļdzīšanās laikā nesavaldīja savu auto un, uzbraucot ietvei, kā uz tramplīna uzlidoja gaisā un taranēja masīvo vides reklāmas stendu. Staba metāla konstrukcijas automašīnu saplacināja. Visvairāk bojāta jumta konstrukcija.

Par laimi, pārgalvīgais izbrauciens ir bez letālām sekām. Šoferis pilnīgi reāli varēja iet bojā, līdzi paķerot savus trīs draugus – līdzbraucējus.

Pa lauku izmētātās spēkrata lauskas un neskaitāmie medicīnas piederumi norāda, ka palīdzības sniegšana cietušajiem prasīja lielu mediķu piepūli.

Likumsargi atklāj, ka pārkāpēju kompānija no policistiem sāka mukt, vēl braucot no centra puses. Krastmalā, BMW vadītājs ignorēja ceļu policista norādes apstāties ceļmalā pārbaudes veikšanai.

Policija norādīja, ka BMW vadītājs nogriezās uz Salu tilta un nepakļāvās policijas likumīgajām prasībām transportlīdzekli apturēt un sāka bēgšanu. Uz Salu tilta spēkrata vadītājs krietni pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Vietā, kur atļautais ātrums ir 70 kilometri stundā, viņš pārvietojās ar 222 kilometriem stundā.

Policisti ziņo, ka vainīgā šofera izelpā bija viena promile alkohola. Pret viņu ir ierosināts kriminālprocess un vairākas administratīvās lietvedības par ceļu satiksmes notikumu pārkāpšanu. Priekšā vīrietim ir pamatīgi tēriņi, jo, kā “Degpunktā” šodien atklāja reklāmas stenda īpašnieki, bojāts ir ne tikai stabs.

SIA "Motofavorīts" pārstāvis Sergejs atklāja, ka mašīna uzlidoja gaisā, ietriecās firmas reklāmas stabā, pēcāk kokā. Reklāma bojāta, kompānija ir vērsusies pie apdrošinātājiem. Veikalam bojāts arī stikls, līdz ar to būs ēka jāsaved kārtībā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu