"Bikses jāiešuj aizvien vairāk." Kašers dejojot mēneša laikā atbrīvojies no septiņiem liekajiem kilogramiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis ceļu pretim ideālai ķermeņa formai sāka jau pavasarī, bet nu, piedaloties šovā "Dejo ar zvaigzni", bikses jāiešuj katru nedēļu, jo slodze ir tik liela, intensīvo treniņu dēļ kilogrami burtiski kūst. Par to, kā sācis ceļu uz labāko sevis versiju, mākslinieks stāsta izdevumam "Privātā Dzīve."

"Svars sāka krist, kad sāku iet pie trenera, kurš izveidoja man uztura plānu. Rītos un vakaros dzeru proteīna kokteili. Ēdienu pagatavoju divām dienām un salieku kastītēs. Ēdu katru dienu vienu un to pašu – rīsus ar lasi vai garnelēm, vai makaronus ar lasi." 

Taču, kad pirms mēneša Kašers sāka trenēties dalībai šovā "Dejo ar zvaigzni", svars sāka burtiski kust: "Deju ritms sākumā man šķita tik ātrs, ka domāju – to vispār nav iespējams izdejot. Arī savu deju partneri Paulu nespēju pacelt, jo trīcēja rokas," pirmos mēģinājumus atceras modes mākslinieks.

Tagad progress ir acīm redzams – deju solis kļuvis vieglāks, kustības plastiskākas, un augums staltāks. "Ir kārtīgi pastrādāts! Mēneša laikā esmu zaudējis septiņus kilogramus. Katru reizi jūtu, ka bikses jāiešuj aizvien vairāk," neslēpj Kašers. Viņš ar Paulu trenējas katru dienu, un treniņš ilgst trīs stundas. 

Foto: "Dejo ar zvaigzni" pirmais raidījums

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 27. septembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu