Iļģuciemā pie vīrieša atrod vīstokli ar, iespējams, 200 "ecstasy" tabletēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: busliq/Shutterstock

Rīgā, Iļģuciemā ceturtdien pie kāda vīrieša atradusi, iespējams, 200 "ecstasy" tabletes, informēja Rīgas pašvaldības policija.

Patrulējot Iļģuciema apkaimē, policijas darbinieki uz ielas pamanīja aizdomīgu personu, kura piesaistīja policistu uzmanību ar savu uzvedību.

Policisti uzrunāja jauno vīrieti, kurš apgalvoja, ka vienkārši pastaigājoties. Pārbaudot jaunā vīrieša datus, noskaidrojās, ka viņš iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā saistībā ar narkotiskajām vielām.

No personas izelpas bija jūtama arī marihuānai raksturīga smaka, kā arī pats jauneklis nenoliedza, ka šodien būtu smēķējis marihuānu.

Jaunais vīrietis uzrādīja savu kabatu saturu, kur cigarešu paciņā atradās viena uztīta cigarete. Tāpat pie vīrieša atrasts brūnas krāsas vīstoklis, kurā atradās maisiņi ar lielu daudzumu tablešu. Pats jauneklis apgalvoja, ka iepakojumu ar tabletēm esot atradis uz ielas, tādēļ savu vainu noliedza.

Tāpat personas makā ievērota liela naudas summas, kas radīja aizdomas, ka jaunais vīrietis, iespējams, ir saistīts ar narkotisko vielu tirdzniecību.

Kārtības sargi jaunekli aizturēja un nogādāja Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Valsts policijas darbinieki konstatēja, ka brūnas krāsas vīstoklī divos polietilēna iepakojumos atrodas 200 tabletes, iespējams, MDMA jeb "ecstasy".

Ņemot vērā notikuma apstākļus, Valsts policijā sākts kriminālprocess, kurā tiks vērtēta jaunā vīrieša atbildība un nozīmēta konstatētās vielas ekspertīze, kā arī tiesa lems par drošības līdzekļa - apcietinājuma - piemērošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu