Trīs Zodiaka zīmes, kurām oktobrī veiksies mīlestībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: puhhha/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kurām oktobrī ir liela iespēja satikt savu mūža mīlestību. Savukārt tiem, kuru sirds jau aizņemta, būtiski uzlabosies esošās attiecības.

AUNS

Zvaigznes jums oktobrī paredz tikšanos, kas mainīs jūsu dzīvi. Bet jābūt gatavam šai tikšanās reizei – atlaidiet visus vecos aizvainojumus un beidzot pa īstam atvadieties no bijušā partnera. Ar jauno mīlestību jums ir iespēja uz pilnīgu harmoniju. Beidzot vari sajust dzīves pilnību. Ļaujies!

SVARI

Astrologi iesaka Svaru zīmes vīriešiem būt pārliecinātākiem par sevi, bet sievietēm – maigākām. Tad zvaigznes saplūdīs un oktobrī liela iespēja satikt savu mīlestību. Attiecības būs patiesas, uzticamas. Apzināta attieksme pret niekiem un atturība palīdzēs šo idilli saglabāt un nostiprināt. Un neaizmirstiet pārsteigt savu mīļoto ar patīkamām dāvanām.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru, visticamāk, oktobrī gaida jau sen gaidīta saruna ar savu dvēseles radinieku. Varēsiet atrisināt dažus pārpratumus, labāk saprasties, kļūt viens otram tuvāki un mīļāki. Brīvie Ūdensvīra vīrieši var sastapt savu liktenīgo cilvēku - tā būs veiksmīga laulība daudzu gadu garumā. Precētais Ūdensvīrs oktobra beigās var saņemt ziņas par ģimenes pieaugumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu