Maksims Galkins sveicina savus sekotājus no Spānijas. Šoreiz bez sievas un bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maksims Galkins.
Maksims Galkins. Foto: Кадр из видео

Alla Pugačova pagājušajā nedēļā kopā ar bērniem izlidoja no Krievijas. Plašsaziņas līdzekļi ziņoja -  lai nokļūtu Izraēlā, primadonna izmantojusi privāto lidmašīnu. Tikmēr Maksims Galkins turpina koncertēt. Nesen viņš saviem "Instagram" sekotājiem parādīja, kur šobrīd atrodas. 

Maksims Galkins sociālajos tīklos sūta sveicienus no Spānijas. Mākslinieks saviem sekotājiem parādīja satriecošu nakts ainavu: "Mēness apgaismots ceļš". Viņš neslēpa, ka šobrīd atrodas Marbeljā.

"Skaistums, gaiss un miers. Brīnišķīgi! Liels sveiciens visiem," uzliekot roku uz krūtīm, videoierakstā teica Galkins.

Maksims Galkins
Maksims Galkins Foto: maxgalkinru/"Instagram"

Šovmenis ar koncertprogrammu apceļo pasauli. Māksliniekam ir saspringts uzstāšanās grafiks. Vēl pavisam nesen viņš bija Čehijā, bet tagad ir Spānijā. Savukārt Alla Pugačova pēc aizbraukšanas no Krievijas tiešsaistē nav parādījusies.

Tāpat kļuva zināms, ka no lielāko Krievijas radiostaciju ētera pazudušas Allas Pugačovas, kā arī Valērija un Konstantīna Meladzes dziesmas.

4. oktobrī dziedātāja Alla Pugačova sociālajā tīklā "Instagram" izteicās par to, ka viņu ienīst cilvēki, "kurus viņa vienmēr ir ienīdusi". Pugačovas komentārs nepalika nepamanīts.

Vēlāk atklājās, ka Krievijas Ģenerālprokuratūra bija saņēmusi lūgumu pārbaudīt dziedātājas komentāru, pamatojoties uz iespējamu naida kurināšanu.

Saskaņā ar "Telegram" kanālu "SHOT", sūdzības autors bija Federālā drošības un pretkorupcijas projekta vadītājs Vitālijs Borodins.

Viņš uzskata, ka dziedātāja būtu saucama pie administratīvās atbildības, kā arī viņu būtu jāatzīst par ārvalstu aģentu un jāatņem visi valsts apbalvojumi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu