Ivo Fomins atklāti par attiecībām un konkurenci ar brāli Igo (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ivofominsofficial, igo_rodrigofomins/ Instagram, Apollo.lv kolāža

Latviešu rokmūziķis Ivo Fomins, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāj, kādas ir viņa attiecības ar vecāko brāli – Igo (īstajā vārdā Rodrigo) Fominu.

Gan Ivo, gan Igo savu dzīvi veltījuši mūzikai. Ivo ir mazākais brālis un bieži ticis salīdzināts ir lielo brāli. 

Ivo neslēpj, ka startēt mūzikā brīdī, kad slavas virsotnē ir brālis, nav nemaz nav bijis viegli – cilvēki abus salīdzina un nereti pat jauc līdzīgo vārdu dēļ. Reiz pat bijusi situācija, ka Igo aizbraucis uz koncertu Ivo vietā. 

Lūgts komentēt abu attiecības kā brāļiem, Ivo saka: "Mums ir ļoti labas attiecības. Paretam sazvanāmies. Reizēm arī pakonsultējos, prasu padomu."

Viņš viesojas pie brāļa arī tad, kad ir darīšanas Rīgā, un izmanto brāļa viesmīlību tad, kad Rīgā ir koncerti. "Atceros, ka pēc koncertiem viņš mani vienmēr sagaidīja, mums bija pārrunas. Protams, neiztikām arī bez kāda grādīgā."

Ivo teic, ka brāļiem vienmēr ir bijis daudz par ko runāt. Nolaižot acis, viņš saka: "Pārsvarā gan mēs runājam par mūziku, bet runājam arī par tēti."

Ivo Fomins gan neuzskata, ka viņš ir konkurents Igo, taču nezina, kā brālis viņu uztver. Tomēr Ivo droši, ar pārliecību iet mūzikā savu ceļu.

Ap divtūkstošo gadu uz ceļa Kuldīga - Stende - Talsi mūziķis Rodrigo Fomins smagi cieta autoavārijā. Viņa vadītais "Mercedes" ietriecās baļķvedējā. Viņa dzīvībai draudēja briesmas. Brālis šo laiku atceras kā smagu, viņš bijis līdzās un ir priecīgs, ka tagad viss ir kārtībā, ka brālis turpina koncertēt un ir vesels.

Vairāk skaties 1188.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu