VIDEO Ventspilī šoferis notriec bērnu un pamet notikuma vietu. Aicina atsaukties aculieciniekus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Elena Dijour/Shutterstock

Ventspilī kādu 11 gadus vecu meiteni uz gājēju pārejas notrieca balta busiņa vadītājs, kurš, nepārliecinoties par cietušās veselības stāvokli, notikuma vietu pametis, vēsta "Degpunktā".

Pirmdienas pēcpusdienā nepatīkamu situāciju piedzīvoja ventspilniece Gunita. Viņas meita atnāca ciemos pie sievietes uz darbu, un atklājās, ka vien pirms īsa brīža meitenes dzīvība varēja izdzist. Mājupceļā no treniņa šķērsojot ielu Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas krustojumā, kāds balta busiņa vadītājs meiteni nepamanīja un mašīna viņu notrieca.

Cietušās meitenes māte Gunita Vanaga stāsta, ka viņas bērns devās mājās no treniņa, uz gājēju pārejas busiņš meitu nogāza. Tas ir bijis balts, iespējams, "Volkswagen" markas auto.

Kā stāsta mamma, bērns ar skūteri šķērsoja gājēju pāreju un viņu aizķēra automašīnas riepa. Meitene smagi krita.

Pēc aculiecinieku teiktā, baltais mikroautobuss mēģinājis bremzēt, taču neapstājās un pameta notikuma vietu, nepārliecinoties, vai bērnam viss ir kārtībā.

Gunita stāsta, ka viņas bērns šokā aizmirsa piezvanīt mammai no notikuma vietas. Bērnam atnākot mājās, situācija izrunāta, devās uz traumpunktu un policiju.

Jau atrodoties Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas traumpunktā, atklājās, ka 11 gadus vecā meitene sadursmē ir stipri traumējusi celi.

"Bērns, jāsaka, ir diezgan lielā šokā, jo neviens neapstājās. (..) Bažas, kāda būs uzticēšanās pieaugušajiem, ja pati paņēma skūteri un aizgāja," saka Gunita.

Saistībā ar notikušo cietušās māte Gunita ir vērsusies Valsts policijā. Viņa aicina aulieciniekus ziņot par redzēto satiksmes negadījumu vai vainīgajam pašam pieteikties.

Savukārt minētais krustojums – Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas – visiem ventspilniekiem ir labi zināms, jo ar gājējiem saistīti negadījumi tajā nav retums.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu