Aktrise Anna Šteina: Līdz šim visi vīrieši mani ir pametuši (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise, runas pedagoģe un drāmas terapeite Anna Šteina, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja, ka ir brīvas sievietes statusā. Viņa skaidroja, kāpēc neizdodas izveidot attiecības.

"Šobrīd esmu brīva sieviete. Pēdējās attiecības bija pirms vairākiem gadiem," atklāj Anna.

Ilgākās attiecības viņai bijušas septiņu gadu garumā, tomēr galu galā nācās šķirties. "Man ir ļoti grūti šķirties, priekš manis tas ir traumējoši. Šķiršanās ļoti sit pa manu pašvērtējumu, jo es neesmu bijusi iniciatore. Man līdz šim ir slikta šķiršanās pieredze."

Atminoties pirmo attiecību pieredzi, aktrise stāsta: "Viņš vairs nav starp mums, viņam bija atkarību problēmas. Viņš man reiz teica, ka sevi pārāk mīl, lai novestu tik tālu, un pēc diviem gadiem bija zem zemes... Tajā laikā es studēju akadēmijā. Šķiršanās ar šo puisi nebija sāpīga, jo uzreiz pēc tam uzradās puisis, ar kuru gan nekas nopietns neizveidojās, bet kuru gribu dēvēt par eņģeli."

Vēlāk atkal nāca šķiršanās: "Līdz šim visi vīrieši mani ir pametuši."

Vaicāta, vai ir piedevusi visiem tiem, kuri viņu ir pametuši, aktrise noteic, ka nē. "Es domāju, ka nē. Tas aizvainojums nav akūts, bet laikam man vēl jāaug, bet nezinu, vai izdosies šai dzīvē."

Reiz sarunu raidījumā "Starp mums runājot" Anna paskaidroja, cik ilgi cilvēkiem pēc šķiršanās vajadzētu pabūt vieniem, lai jaunās attiecībās partneris nebūtu vien kā "plāksteris". Viņa teica: "Vismaz gadu. Vienam pašam ir jāiziet cauri visiem svētkiem. Tomēr ne visi to var, ja tev vajag, lec, es taču nevienam nevaru neko aizliegt."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu