"Viņa būs mana sieva." Ivo Fomins par to, kā iemīlējies sievā no pirmā skatiena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ fominsivo

Latviešu rokmūziķis Ivo Fomins, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāj, kā iepazinies ar savu sieviņu Ivetu un atklāti saka, ka piedzīvojis galvu reibinošu mīlestību no pirmā acu skata.

Abi iepazinušies mūzikas klubā, kas savulaik piederējis brālim Igo Fominam (īstajā vārdā Rodrigo Fomins). "Es arī tur dziedāju un vienu vakaru ieraudzīju burvīgu dāmu."

Viņam joprojām ir atmiņā palicis tas mirklis, kad viņš pirmoreiz Ivetu ieraudzīja. Viņš esot sapratis jau tajā pašā vakarā, ka grib viņu precēt: "Viņa būs mana sieva. Vienalga, kādā veidā, bet es viņu savaldzināšu." 

Kā jau dzīvojot vienā pilsētā, viņš esot uzzinājis, kur daiļava dzīvo un katru rītu braucis garām viņas mājai. "Sanāca tā, ka es katru rītu viņu vedu uz darbu un vēlāk arī no darba." Ivo pastāsta, ka ciemošanās pie Ivetas gan nebija, viņas mamma esot bijusi ļoti stingra. Mammai nemaz neesot paticis tas, ka meita pinas ar rokmūziķi. Bet tagad viņa sakot: "Fantastisks cilvēks tas tavs Ivo ir."

Ivo gan nezina, kas tieši nospēlēja viņas savaldzināšanai, taču pienākusi diena, kad Iveta ar visām mantām ievākusies pie Ivo un abi sāka kopdzīvi. 

Abiem ir divi kopīgi dēli. Viņš teic: "Esmu ļoti laimīgs, ka man ir tik fantastiska ģimene, kura mani atbalsta." Ivo ir ļoti pateicīgs sievai par to, ka viņu saticis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Fomins (@fominsivo)

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu