Ceturtdienas horoskops: 17. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Konstantin Zibert/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 17. novembrim.

AUNS

Ir iespējas izvirzīties, gūt panākumus un pavairot ienākumus. Paskaidro ģimenes locekļiem, ka tas ir svarīgi, - lai viņi izturas ar izpratni un nepārmet, ka vairāk laika velti darbam, nevis mājas dzīvei.

VĒRSIS

Ļoti piemērota diena, lai sakārtotu juridiska rakstura jautājumus, īpašuma, zemes vai mantojuma lietas. Taču jābūt modram attiecībā uz finansēm – jāseko līdzi ienākumiem un izdevumiem.

DVĪŅI

Pirmajā vietā finanšu tēma – vajadzētu padomāt kā papildināt maciņa saturu. Varbūt ir vērts pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam. Ko nevari viens, dari kopā ar savējiem.

VĒZIS

Darbā izcelsies ar interesantām, novatoriskām idejām, bet raugies, lai tev no tām tiek labums. Ja kāds kaut ko sola, netici uz vārda, labāk norunas nostiprināt līgumos.

LAUVA

Ar enerģiju un gribasspēku paveiksi daudz. Tikai raugies, lai tavs veikums tiek novērtēts. Jāseko līdzi ienākošajiem maksājumiem un rēķiniem, un tēriņos jābūt uzmanīgam.

JAUNAVA

Nāksies daudz nopūlēties, lai darbu vezumu izkustinātu no vietas. Esi precīzs un pret pienākumiem izturies atbildīgi. Vakarā omulīga atmosfēra mājās un atbalsts no mīļajiem cilvēkiem.

SVARI

Uz priekšu jāvirzās lēnītēm – soli pa solim. No rokas ies darbi, ko iepriekš būsi rūpīgi izplānojis. Tas attiecas arī uz naudas lietām. Uz ātru peļņu neceri, bet strādā pie ilgtermiņa projektiem.

SKORPIONS

Darbā un biznesā neliec visu uz vienas kārts, risks un neapdomība var dārgi maksāt. Izvērtē visus "par" un "pret", izdomā vairākus risinājums, un tad būs gludāks ceļš pretī panākumiem.

STRĒLNIEKS

Veiksme darbā gaida tad, ja būsi elastīgs, spēsi saprasties ar apkārtējiem un arī diplomātiski pielāgoties apstākļiem. Smaidi, neskopojies ar asprātībām un komplimentiem, tad cilvēki labprāt ar tevi sadarbosies.

MEŽĀZIS

Nemierīga diena. Tikai nesatraucies par to, ko profesionālajā jomā nevari kontrolēt vai ietekmēt, bet padomā – ko vēl varētu darīt. Radīsies lieliskas idejas un jauni plāni.

ŪDENSVĪRS

Būsi atvērts komunikācijai, dalīsies ar padomiem, gan ar pozitīvām emocijām. Tomēr dziļi sirdī var iezagties arī skumjāka nots. Galvenais jautājums: "Vai esmu īstajā vietā un daru to, kas man dzīvē jādara?"

ZIVIS

Ļauj, lai notikumi rit savu gaitu - patlaban nav īpaši labvēlīgs laiks jauniem projektiem vai kontaktu veidošanai, taču ir vērts izvērtēt līdzšinējos lēmumus un norises.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu