Trīs Zodiaka zīmes, ar kurām intīmajā dzīvē nekad nebūs garlaicīgi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TORWAISTUDIO/Shutterstock

Astrologi nosaukuši trīs Zodiaka zīmes, ar kurām intīmajā dzīvē noteikti nebūs garlaicīgi. Viņi jūs pārsteigs ar savām prasmēm un neticamo kaislību. Ar viņiem jūs izjutīsit visspēcīgākās sajūtas.

LAUVA

Gan vīrieši, gan sievietes, kas dzimuši šajā zīmē, izceļas ar kaisli attiecībās. Šiem cilvēkiem sekss ir vajadzīgs desmit reizes dienā, un katra no tām būs atšķirīga. Ne pozu dēļ, bet gan gūto sajūtu dēļ, kā viņi sevi prezentē. Lauvas darīs visu, lai jūs pārsteigtu, sākot ar tērpiem un beidzot ar negaidītām lietām. Šī ir viena no karstākajām Zodiaka zīmēm.

MEŽĀZIS

Mežāži ir tik seksuāli, ka šķiet, ka viņi var burtiski "sadedzināt" partneri. Viņi vispirms iepriecinās partneri un tikai tad domās par sevi. Astrologi atzīmē, ka šī Zodiaka zīme ir pieradusi dominēt - ja jums patīk paklausīt, tad sekss ar Mežāzi sniegs jums neticamu baudu.

JAUNAVA

Lai iepriecinātu partneri, Jaunavas ir gatavas jebkuram eksperimentam. Tas padara tos vēl pievilcīgākus mīļotā cilvēka acīs. Sekss Jaunavām nav tabu. Viņi ir ļoti relaksēti, kas ļauj izbaudīt procesu, ne par ko nedomājot.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu