VIDEO "Mēs pat piezvanīt nevarēsim!" Propagandisti atjēdzas, ka ir atkarīgi no Rietumu tehnoloģijām (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @Gerashchenko_en/Twitter.com

Krievijas valsts televīzijas "Rossija 1" Olgas Skabejevas raidījumā propagandisti spraigi diskutēja par atkarību no rietumvalstu tehnoloģijām. Kāds viesis iebilda nacionalizācijas jautājumam, sakot, ka Krievija nevarēs ne piezvanīt, ne pārvietoties ar transportlīdzekļiem.

Daļu no šī raidījuma mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietojis Ukrainas iekšlietu ministra vietnieks Antons Geraščenko, piebilstot: "Vai jūs gribējāt vienlaicīgi nogalināt cilvēkus un izmantot rietumu tehnoloģijas un atpūsties rietumos?" 

Video: Propagandisti televīzijā saprot, ka bez Rietumvalstu tehnoloģijām nevar dzīvot

Propagandists norāda: "Pieņemsim, ka nacionalizēsim. Paņemsim visu no vāciešiem. Mūsu "Sapsan" [ Krievijas sliežu platuma ātrgaitas elektriskais ātrvilciens] rīt apstāsies. Ar ko mēs brauksim? Nav nekā, ar ko braukt, mums tas ir jāpieņem. 

Protams, ir viegli stāvēt uz bruņotas automašīnas un teikt: "Nacionalizēsim visu!" Bet ar ko mēs brauksim? Ko mēs izmantosim, lai piezvanītu? Ko mēs darīsim?

Vai mēs esam tie, kas noveda pie šāda rezultāta? Sodīsim tos, kas par to ir atbildīgi? Aiziet. Bet no tā jauns "Sapsan" neparādīsies, jaunas lidmašīnas neparādīsies. Mums nav lidmašīnu tāliem ceļojumiem. 

Jā, mums viss ir rietumu. Mēs varam tagad visu nacionalizēt, bet ko mēs darīsim nākamajā dienā? Vienkāršs jautājums, nekādas atbildes. Bet, protams, visi tev piekrīt," raidījumā sacīja propagandists.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu