Mesi draugs un bērnības ārsts: Kaut Argentīna zaudētu visās spēlēs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules futbola spīdekļa Lionela Mesi draugs un kādreizējais ārsts sarunā ar "The Times" Argentīnas valstsvienībai novēlējis pilnīgu izgāšanos.

Doktors Djego Švarcteins ar Mesi ir pazīstams jau kopš futbolista bērnības, kad viņš topošajam uzbrucējam ar augšanas hormonu palīdzību vien dažu gadu laikā palīdzēja no 129 centimetrus gara auguma izaugt līdz 169 centimetru atzīmei.

Vien četrus gadus pēc augšanas hormonu procedūras Mesi savai jaunatnes akadēmijai piesaistīja "Barcelona" klubs, un tālākais, tā sakot, jau ir vēsture.

Ārstam ar Mesi ir ļoti labas attiecības, tomēr viņš Argentīnas valstsvienībai novēl izgāšanos. Jāteic, ka pirmais solis pretim tai tika sperts jau ar zaudējumu pret Saūda Arābiju.

"Kā futbola fans es gribētu, lai Argentīna kļūst par čempioni. Kā Argentīnas pilsonis un cilvēks es gribētu kaut viņi zaudētu visās trīs spēlēs un dotos mājās pēc pirmās kārtas. Kāpēc? Esmu pārliecināts, ka šī absurdi populistiskā valdība, kas mums šeit ir pie varas, Argentīnas triumfu Pasaules kausā izmantotu, lai piesegtu citas problēmas."

Viņi [valdība] varētu izziņot valūtas devalvāciju dienā, kad izlasei ir spēle, un nevienu tas nesatrauktu," norādīja ilggadējais ārsts, piebilstot, ka Argentīnā inflācijas līmenis ir sasniedzis 83% atzīmi.

Nākamo maču Argentīnas futbolisti aizvadīs 26. novembrī, plkst. 21 tiekoties ar Meksikas izlasi. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu