VIDEO Bostonas un Fīniksas "monstri" - Teitams un Bukers aizvada sezonas rezultatīvākos mačus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Devins Bukers
Devins Bukers Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačos ļoti rezultatīvu sniegumu demonstrēja Fīniksas "Suns" un Bostonas "Celtics" spīdekļi Devins Bukers un Džeisons Teitams.

"Suns" mājās ar rezultātu 132:113 (32:25, 32:18, 42:38, 26:32) pārspēja Čikāgas "Bulls" un izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.

Pēc pirmajā puslaikā gūtiem 25 punktiem Bukers aizvadīja vēl rezultatīvāko trešo ceturtdaļu, kurā guva 26 punktus, realizējot desmit no 11 metieniem. "Suns" aizsargam šī bija rezultatīvākā spēle sezonā un ceturtajā ceturtdaļā viņš nespēlēja.

Bukers šajā duelī realizēja 20 no 25 metieniem no spēles, tajā skaitā arī sešus no septiņiem "trejačiem". Pēdējo 25 gadu laikā tikai Bukers un Džeimss Hārdens viena mača trīs ceturtdaļās paguvuši iemest 50 punktus un realizēt 80% metienu.

Deandrē Eitons deva savu ieguldījumu ar 30 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām.

"Bulls" rindās 29 punktus guva Demars Derouzens, bet 21 punkts bija Zekam Lavīnam. Pirmajā puslaikā čikāgieši iemeta tikai vienu no 14 tālmetieniem, bet visā mačā kopumā aiz perimetra bija precīzi četros no 25 piegājieniem.

Video: Bukera spilgtākās epizodes mačā pret "Bulls"

Sezonas rezultatīvāko maču trešdien aizvadīja arī Džeisons Teitams, kurš guva 49 punktus, kamēr Bostonas "Celtics" mājās pārspēja Maiami "Heat" ar rezultātu 134:121 (38:35, 30:25, 34:36, 32:25).

Gandrīz pusi jeb 24 punktus Teitams guva aiz tālmetienu līnijas, grozā raidot astoņus no 12 "trejačiem".

Bostoniešu piektajā uzvarā pēc kārtas rezultatīvi spēlēja arī Džeilens Brauns, kurš guva 26 punktus, un Malkolms Brogdons, kurš pievienoja 21 punktu.

"Heat" sastāvā Makss Strass un Bems Adebajo katrs guva pa 23 punktiem, bet Taileram Hiro bija 22 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles.

Piektdien turpat Bostonā abas komandas aizvadīs vēl vienu savstarpēju maču.

Video: Džeisona Teitama spilgtākās epizodes spēlē pret "Heat"

Šajā sezonā NBA regulārajā čempionātā komandas aizvadīs 82 mačus. Šobrīd vienības pārkāpušas ceturto daļu no regulārā čempionāta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu