"Nāku tev pakaļ, dzērāj!" Usiks beidzot asāk atbildējis uz Fjūrija apvainojumiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Beidzot uz Taisona Fjūrija nebeidzamo apvainojumu "jūru" reaģējis arī ukraiņu boksa spīdeklis Oleksandrs Usiks.

Taisons Fjūrijs 3. decembrī ar nokautu pārspēja Dereku Čisoru. Uzreiz pēc cīņas britu boksa spīdeklis ringā aicināja Oleksandru Usiku, kurš cīņu vēroja klātienē.

Fjūrijs publiskajā telpā konstanti ir mētājies ar apvainojumiem, un izņēmums nebija arī šī reize.

"Tu neglītais, mazais vīreli. Aiziet, ku*e. Tu vari tagad smieties, bet es piebeigšu šo mazo nelgu. Es tev pielikšu punktu. Tu, mazais ķēmrausi. Ko tu gatavojies darīt? Tu visu sačakarēsi, mazais cīsiņ," bija tikai daļa no Fjūrija repertuāra.

Savā "YouTube" kanālā Usiks, kurš komentāros par potenciālajiem pretiniekiem allaž ir ieturēts, beidzot britam veltīja kādu asāku vārdu.

"Es nāku tev pakaļ, dzērāj," sacīja Usiks.

Atminoties sarunu uzreiz pēc Fjūrija - Čisoras cīņas, Usiks norādīja, ka viņu brita izteikumi neaizskar: "Viņš teica daudz ko. Esmu gatavs uzklausīt visus viņa stulbos izteikumus."

Runājot par savu nākamo cīņu, ukraiņu bokseris nebija pārliecināts, ka tā būs pret Fjūriju: "Esmu pārliecināts, ka drīzumā panāksim vienošanos. Ar Fjūriju vai kādu citu bokseri. Man vienkārši jābūt labā formā. Fjūrijs, protams, ir sarežģīts bokseris.

Viņš ir daudz gudrāks, nekā izskatās un uzvedas. Man ir skaidrs, ka viņš izdara psiholoģisku spiedienu. Fjūrijs manā virzienā "met" aizvainojumus, bet es zinu, ko darīt ringā. Dusmas nepalīdz, tās situāciju tikai padara sliktāku." 

Nobeigumā Usiks sacīja, ka ļoti vēlētos aizvadīt cīņu par absolūtā čempiona titulu, jo viņu interesē arī Fjūrija "mīklas" atrisināšana.

"Mani motivē cīņa pret šo milzi. Lai gan netrūkst cilvēku, kuri nav pārāk optimistiski noskaņoti par manām izredzēm, man tas netraucē," teica Usiks.

Visticamāk, Usika un Fjūrija cīņa par jostu apvienošanu tomēr tik drīz nenotiks, jo savus uzstādījumus  ir noteikusi Pasaules Boksa asociācija (WBA).

Usikam šobrīd pieder WBA "super" čempiona tituls, bet Danielam Dibuā ir "regulārā" čempiona josta. Tāpēc WBA ir likuši galdā ultimātu - Usikam ir jāaizstāv sava čempiona josta vai arī tā jāatbrīvo. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu