VIDEO Vīrieša slepkavība gadumijā Ventspilī: apcietināts viens cilvēks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andrii Spy_k/shutterstock

Naktī uz 1. janvāri Ventspilī, Saules ielā 108, pie daudzdzīvokļu nama tika atrasts vardarbīgā nāvē miris vīrietis. Tika veiktas vairākas aizturēšanas, Valsts policija ir apcietinājusi vienu cilvēku, norāda raidījums "Degpunktā". 

Vīrietis bija izgājis pie mājas pīpēt, taču ap plkst. 02.40 tika nogalināts gandrīz pie savas mājas ieejas durvīm. 

Blakus notikuma vietai atrodas veikals "Citro", taču tā pārdevēja norāda, ka attiecīgajā pusē nav uzstādītas videonovērošanas kameras. Kaimiņi esot dzirdējuši iereibušu cilvēku kliegšanu. 

Nama iedzīvotāja Kristīne izsauca neatliekamo palīdzību, jo padomājusi, ka kāda ģimene strīdas. Sieviete pamanīja asins pleķi uz ielas. 

"Tāds patīkams latviešu valodā runājošs vīrietis, izskatījās apmēram 50 gadus vecs," mirušo vīrieti raksturo Kristīne.

Savukārt kaimiņiene Austra dzirdējusi kādu sievieti raudam. Nogalinātā vīrieša māte stāsta, ka dēls bija atbraucis uz Latviju nosvinēt Jauno gadu un satikt savu dēlu. Bērns tagad ir zaudējis tēvu. 

Māte norāda, ka dēls izgāja ārā, lai izmestu atkritumus un uzpīpētu.

Vīrietis tika divas reizes sadurts - sirdī un vēderā.

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa amatpersonas par notikušo sāka kriminālprocesu un veica vairākas aizturēšanas.

"Šobrīd vienam no aizdomās turētajiem ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums," norāda Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

VP aicina atsaukties notikuma aculieciniekus, kā arī automašīnu īpašniekus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un, iespējams, ir piefiksējuši negadījumu, braucot ap pulksten 02.20 gar notikuma vietu vai tirdzniecības vietu "Citro", kas atrodas turpat netālu.

Videomateriālus aicina sūtīt uz e-pastu kanc@kurzeme.vp.gov.lv temata laukā norādot "Par notikumu Ventspilī, Saules ielā 108".

Savukārt aculiecinieki ar policiju var sazināties, zvanot pa tālruņa numuru 110. Anonimitāte tiek garantēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu