"Arsenal" uzvar Ziemeļlondonas derbijā un attālinās kopvērtējuma tabulā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas līdervienība Londonas "Arsenal" svētdien Ziemeļlondonas derbijā uzvarēja Totnehemas "Hotspur" un nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā.

"Arsenal" viesos uzvarēja ar rezultātu 2:0 (2:0).

Mājinieki iedzinējos nonāca 14.minūtē, kad pēc Bukajo Saka piespēles gar vārtiem Igo Loriss neveikli nospēlēja ar bumbu un ievirzīja to vārtos. Puslaika otrajā pusē, 36.minūtē, pēc Sakas piespēles Martins Ēdegords izpildīja tālu un zemu sitienu, bumbai vēlreiz nonākot Lorisa sargātajos vārtos.

Otro puslaiku "Hotspur" sāka jaudīgu, taču teicamu spēli "Arsenal" vārtos demonstrēja Ārons Remsdeils, kurš vairākās epizodēs liedza mājiniekiem samazināt "lielgabalnieku" pārsvaru.

Citā spēlē Ņūkāslas "United" mājās izrāva uzvaru 1:0 (0:0) pār Londonas "Fulham". Uzvaras vārtus pamatlaika pirmspēdējā minūtē guva Aleksanders Īzaks.

"Arsenal" ar 47 punktiem 18 spēlēs ieņem pirmo vietu par astoņiem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Mančestras "City". Tālāk ar 38 punktiem 18 un 19 mačos ir Mančestras "United" un Ņūkāslas "United", bet piektā ar 33 punktiem 19 dueļos ir Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu