VIDEO Porziņģim daudzpusīgs sniegums uzvarā pār savu bijušo komandu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociacijas (NBA) mačā uzvaru svinēja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" viesos ar rezultātu 116:105 pārspēja Ņujorkas "Knicks".

Porziņģis pret savu kādreizējo komandu laukumā pavadīja 32 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā guva 22 punktus (2/8 2p., 4/9 3p., 6/6 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī 11 bumbas zem groziem, piecas rezultatīvas piespēles un divi bloķēti metieni.

Latviešu basketbolists arī pieļāva trīs kļūdas un 75 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām nopelnīja sesto personīgo piezīmi, maču pametot priekšlaicīgi. "Wizards" ar Porziņģi laukumā guva par astoņiem punktiem vairāk nekā zaudēja.

Šajā mačā ierindā atgriezās "Wizards" ilggadējais līderis Bredlijs Bīls, kurš gan iekrāja tikai 18 punktus. Šoreiz rezultatīvākais vašingtoniešu sastāvā bija Kails Kuzma, kurš 27 gūtajiem punktiem pievienoja arī 13 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais bija Porziņģa aizvadītās sezonas komandas biedrs Dalasas "Mavericks" rindās Džeilens Bransons, kurš atzīmējās ar 32 gūtajiem punktiem. Savukārt "double-double" iekrāja Džuliuss Rendls - 14 punkti un 15 bumbas zem groziem.

Citā trešdienas spēlē zaudējumu piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība, kas ar savā laukumā ar 122:130 (37:40, 25:25, 35:33, 25:32) atzina Atlantas "Hawks" pārākumu.

Bertans laukumā pavadīja sešas minūtes un 14 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem tālmetieniem, tiekot pie trīs punktiem. Spēli rūjienietis noslēdza ar +/- rādītāju -3.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Luka Dončičs, kamēr 22 punktus guva Kristians Vudss. "Hawks" sastāvā vismaz desmit punktus guva astoņi no deviņiem laukumā bijušiem spēlētājiem, bet rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Dežonte Marejs.

"Wizards" ar 19 uzvarām un 26 neveiksmēm Austrumu konferencē ieņem 12.vietu, kamēr "Mavericks" ar bilanci 24-22 Rietumu konferencē ierindojas piektajā pozīcijā.

Dalasas komanda nākamo maču aizvadīs piektdien, kad savā laukumā tiksies ar Maiami "Heat", savukārt "Wizards" nākamais mačs paredzēts sestdien mājās pret Orlando "Magic" vienību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu