Ukrainas basketbola izlase plāno turpināt aizvadīt mačus Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Ukrainas basketbola izlases plāno turpināt aizvadīt mājas spēles Rīgā, sarunā ar portālu "tribuna.com" norādīja Ukrainas Basketbola federācijas (FBU) ģenerālsekretārs Vladimirs Drabikovskis.

Kopš Krievijas iebraukuma Ukrainā pagājušā gada februārī Ukrainas vīriešu basketbola izlase Rīgā ir aizvadījusi Pasaules kausa kvalifikācijas mačus, kamēr Ukrainas sieviešu valstsvienība, arī spēlējot Rīgā, Eiropas čempionāta kvalifikācijā tika pie ceļazīmes uz finālturnīru.

Drabikovskis norādīja, ka arī turpmāk Ukrainas basketbola izlases varētu turpināt bāzēties Rīgā, jo ir izveidota pietiekoši veiksmīga sadarbība ar Latvijas Basketbola savienību.

"Šeit jau viss ir izstrādāts - loģistika, spēļu formu nodrošināšana, kā arī daudzi citi sīkumi," izcēla FBU ģenerālsekretārs. "Šeit mūs viss apmierina. Cik man zināms, arī "Prometey" nākamsezon paliks Rīgā."

Viņš arī neslēpa, ka līdzīgi kā tas bija Rīgā bāzētā Ukrainas kluba Slobožanskas "Prometey" gadījumā, arī valstsvienību sakarā tika izskatīti varianti pārcelties tuvāk Ukrainai uz kādu no Polijas pilsētām, taču līdz šim nav atrasti labāki apstākļi par tiem, kas tiek piedāvāti Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu